reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Dzien dobry, ja dzis sie poczułam prawie jakbym do pracy wstawała :) od 4 nie mogłam spać wiec z mężem wstałam przed 6, przynajmniej sie ucieszył że śniadanie gotowe dostał :)

Olenka ja tez sie z tym mecze, katar mi jeszcze został, maz mi kupił syropek *spam* i tabletki prenatal grip care, to są takie dla kobiet w ciąży i karmiących. Z tym że ja ból gardła pierwszego dnia wyleczyłam pijąc napar z imbiru z miodem i cytryna, ale doczytałam że imbir działa rozkurczająco wiec już tego nie pije i z uwagi że tylko katar został to go przeczekam :)

anii84 ja od wczoraj mam zatkany nos i bol gardla , pije tylko herbatę z miodem i cytryna i zastanawiam się nad pójściem do apteki. A jeszcze cie zapytam o ten syrop *spam*, czy pytalas lekarza o jego przyjmowanie?

Olenka ide do mojej lekarki we wtorek wiec nie pytałam. Ten syrop ma w składzie sproszkowany czosnek, koncentrat soku z malin i czarnych porzeczek oraz wit C, nie zawiera innych substancji 'lekowych' wiec dla mnie to raczej sok niż syrop. Mężowi farmaceutka go dała jak zapytał o coś na przeziębienie dla kobiety w ciąży

Ani, dokładnie to samo mam na przeziębienie. Też Mężowi babka w aptece powiedziała, że tylko to mogę, bo inne lekarstwa mają jakąś substancje szkodliwą. Plus herbatka z miodem. Niech to się skończy, bo katar w nocy spać nie daje.

no to i ja dołączam do przeziębionych...
córka wczoraj wróciła z katarem od dziadka, w nocy miała stan podgorączkowy a od rana smarkamy i kichamy już we dwie......:wściekła/y:

Dziewczyny zdrowia mi przeziebienie przeszło herbata z miodem rutinoscorbin i jakos minęło. na katar bralam corci krople nasivin podobno nie wskazane ale rano jedna aplikacja i przed spaniem tez i duzo lzej mi sie oddychalo.
Ja kolejny dzień czuje skurcz brzucha taki dziwny wzdłuż brzucha linii bikini. Taki jak lapie w lydce i poradźcie co moge na to brac....wizyte mam dopiero 30.09 a martwi mnie to i nad wizyta w szpitalu sie zastanawiam.

reklama
Do góry