reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Dzien dobry, ja dzis sie poczułam prawie jakbym do pracy wstawała :) od 4 nie mogłam spać wiec z mężem wstałam przed 6, przynajmniej sie ucieszył że śniadanie gotowe dostał :)

Olenka ja tez sie z tym mecze, katar mi jeszcze został, maz mi kupił syropek *spam* i tabletki prenatal grip care, to są takie dla kobiet w ciąży i karmiących. Z tym że ja ból gardła pierwszego dnia wyleczyłam pijąc napar z imbiru z miodem i cytryna, ale doczytałam że imbir działa rozkurczająco wiec już tego nie pije i z uwagi że tylko katar został to go przeczekam :)

anii84 ja od wczoraj mam zatkany nos i bol gardla , pije tylko herbatę z miodem i cytryna i zastanawiam się nad pójściem do apteki. A jeszcze cie zapytam o ten syrop *spam*, czy pytalas lekarza o jego przyjmowanie?

Olenka ide do mojej lekarki we wtorek wiec nie pytałam. Ten syrop ma w składzie sproszkowany czosnek, koncentrat soku z malin i czarnych porzeczek oraz wit C, nie zawiera innych substancji 'lekowych' wiec dla mnie to raczej sok niż syrop. Mężowi farmaceutka go dała jak zapytał o coś na przeziębienie dla kobiety w ciąży

Ani, dokładnie to samo mam na przeziębienie. Też Mężowi babka w aptece powiedziała, że tylko to mogę, bo inne lekarstwa mają jakąś substancje szkodliwą. Plus herbatka z miodem. Niech to się skończy, bo katar w nocy spać nie daje.

no to i ja dołączam do przeziębionych...
córka wczoraj wróciła z katarem od dziadka, w nocy miała stan podgorączkowy a od rana smarkamy i kichamy już we dwie......:wściekła/y:

Dziewczyny zdrowia mi przeziebienie przeszło herbata z miodem rutinoscorbin i jakos minęło. na katar bralam corci krople nasivin podobno nie wskazane ale rano jedna aplikacja i przed spaniem tez i duzo lzej mi sie oddychalo.
Ja kolejny dzień czuje skurcz brzucha taki dziwny wzdłuż brzucha linii bikini. Taki jak lapie w lydce i poradźcie co moge na to brac....wizyte mam dopiero 30.09 a martwi mnie to i nad wizyta w szpitalu sie zastanawiam.

reklama
Do góry