monikamarcina
Fanka BB :)
Dzisiaj na obiad spaghetti. Co u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie risotto.
A później jakaś romantyczna kolacja bo dziś nasza 4 rocznica ślubu.
Gratulacje i kolejnych szczęśliwych 4 lat[emoji253]
Dziewczyny ratujcie! Przez to całe zamieszanie zapomniałam o rocznicy ślubu moich rodziców 30.08 [emoji779] nie mam pomysłu jak im to wynagrodzić..[emoji20]
Lecę na sernikaaaaaa
A z ciekawości. . dużo ten architekt bierze?
Kochana, forum od tego, żeby się wyżalić a co lepsze - wszysctkie Cie tu doskonale rozumiemy
ja w ramach endorfin zjadłam na śniadanie 3 gofry, 1 z dżemem, 1 z miodem i 1 z nutellą i mi się humor poprawił
Faktycznie Dragonella dużo odpada przez projektanta bo zawozi gdzie może ale i tak czasem była potrzebna nasza obecność żeby coś podpisać , u nas również mąż załatwia sprawy składów budowlanych i hurtowni, my nie kupujemy nic w castoramach i tych innych bo wychodzi drożej akurat trafia nam się ze bliska koleżanka pracuje w składzie budowlanych wiec dużo rzeczy mamy z sporymi rabatami, u nas na odwrót górale stawiają dom , właściwie już kończą a od pon przychodzą budowlańcy do dachu
U mnie risotto.
Owszem, da się sprzedać mieszkanie z kredytem. Tylko nie zawsze się to opłaca, musiałabyś się w swoim banku zorientować.
Oj jak tak czytam o waszych domkach to samej by mi się taki chciało...
My dwa lata temu kupiliśmy 2pokojowe mieszkanie. Lekarze mówili, że nie będziemy mieli dzieci, wiec myśleliśmy że starczy
Na razie się musimy pomieścić, sypialnię akurat mam dużą, jak się trochę poprzestawia to łóżeczko i komodo-przewijak wejdą
Domek może kiedyś, jak maluch podrośnie. U nas na śląsku najgorzej z ziemią, bo ceny są kosmiczne w okolicach gdzie chcemy mieszkać.
Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki i 3mam kciuki za wszystkie badania itp
u mnie tak samo jak u aishy, 2 lata temu kupiliśmy mieszkanie 2 pokojowe bo byliśmy sami a tu niedługo będzie nas 4 i robi się ciasno..... na razie nie mam koncepcji co z tym zrobić bo jeszcze sporo kredytu do spłacenia zostało ale myśli są;-)
U mnie risotto.
Owszem, da się sprzedać mieszkanie z kredytem. Tylko nie zawsze się to opłaca, musiałabyś się w swoim banku zorientować.