reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Sandrusia ja również jestem zdania, że jak człowiek za bardzo się stara i za bardzo chce to niestety nie wychodzi. Taka jest kobieca psychika:crazy: My bliźniaki zrobiliśmy po winie i to mówiąc szczerze solidnej ilości, choć mój mąż w ogóle nie pije wina a ja w bardzo małych ilościach. Pierwszego dzidziusia (Jasia) zaraz po ślubie, człowiek był wtedy wyluzowany, A tą fasoleczkę to na kompletnym luzie. Lekarz wczoraj się śmiał, że zegarek spadł nam pod łóżko, a ja na to że dzieci były jeszcze w szpitalu i nie miał nas kto stresować. Zobaczysz wyluzujesz, to się uda.

reklama
Dziekuję Wam za wsparcie. Chociaż ja mm wrażenie , że jest ta ciąża. Mam podwyższoną temp. , bolą mnie piersi ( są wrażliwe na dotyk ), często oddaje mocz., mdli mnie . Wczoraj wzięła mnie ochota na kawę rozpuszczalną której nie pijam. Dzwonię do mojego M. i pytam czy wziął ją do pracy . A on n to: ale kochanie , przecież Ty nigdy nie piłaś kawy rozpuszczalnej. Mam zachcianki na coś co kiedyś nie robiłam. A co najdziwniejsze skończył mi się już okres . Przed chwilką byłam w toalecie , a tu resztki. Czyli trwał tylko 3 dni. Jest nadzieja ? Dziś robię wieczorem test.:eek:

Dziekuję Wam za wsparcie. Chociaż ja mm wrażenie , że jest ta ciąża. Mam podwyższoną temp. , bolą mnie piersi ( są wrażliwe na dotyk ), często oddaje mocz., mdli mnie . Wczoraj wzięła mnie ochota na kawę rozpuszczalną której nie pijam. Dzwonię do mojego M. i pytam czy wziął ją do pracy . A on n to: ale kochanie , przecież Ty nigdy nie piłaś kawy rozpuszczalnej. Mam zachcianki na coś co kiedyś nie robiłam. A co najdziwniejsze skończył mi się już okres . Przed chwilką byłam w toalecie , a tu resztki. Czyli trwał tylko 3 dni. Jest nadzieja ? Dziś robię wieczorem test.:eek:

nadzieja umiera ostatnia wiec trzymam &&&&

Trzymamy kciuki i czekamy na widomość :)

Dziękuję . O godzinie 19 będę już wiedziała :)

Popatrzcie wyciągnęłam test sprzed 4 dni z szafki i się zmieniła ta druga kreska. Oszaleje.
2014-06-19 14.06.24.jpg

Załączniki

• 2014-06-19 14.06.24.jpg
    2014-06-19 14.06.24.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 121
Ostatnia edycja:
Hej.. ja zlapalam dolka.. nici z mojego usg.. lekarzowi cos wypadlo i lipa... a tydzien czekalam... az sie poplakalam... smutno mi... teraz w pon nastepna proba... :(
ale wyniki różyczkowe są ok więc głowa do góry [emoji4] do poniedziałku szybko zleci..ja mam we wtorek lub w środę a czekam już od tygodnia..
Dziękuję . O godzinie 19 będę już wiedziała :)

Popatrzcie wyciągnęłam test sprzed 4 dni z szafki i się zmieniła ta druga kreska. Oszaleje.
Zobacz załącznik 629889
czemu testujesz wieczorem? Rano ponoć najlepiej bo jest największe stężenie..
W moim teście było napisane by wynik odczytać w ciągu maksymalnie 15 minut.

Jakie macie sposoby na stres? Strasznie mnie wkurzają najmniejsze pierdoły.. [emoji19]

reklama
Do góry