reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Sandrusia ja również jestem zdania, że jak człowiek za bardzo się stara i za bardzo chce to niestety nie wychodzi. Taka jest kobieca psychika:crazy: My bliźniaki zrobiliśmy po winie i to mówiąc szczerze solidnej ilości, choć mój mąż w ogóle nie pije wina a ja w bardzo małych ilościach. Pierwszego dzidziusia (Jasia) zaraz po ślubie, człowiek był wtedy wyluzowany, A tą fasoleczkę to na kompletnym luzie. Lekarz wczoraj się śmiał, że zegarek spadł nam pod łóżko, a ja na to że dzieci były jeszcze w szpitalu i nie miał nas kto stresować. Zobaczysz wyluzujesz, to się uda.

reklama
Dziekuję Wam za wsparcie. Chociaż ja mm wrażenie , że jest ta ciąża. Mam podwyższoną temp. , bolą mnie piersi ( są wrażliwe na dotyk ), często oddaje mocz., mdli mnie . Wczoraj wzięła mnie ochota na kawę rozpuszczalną której nie pijam. Dzwonię do mojego M. i pytam czy wziął ją do pracy . A on n to: ale kochanie , przecież Ty nigdy nie piłaś kawy rozpuszczalnej. Mam zachcianki na coś co kiedyś nie robiłam. A co najdziwniejsze skończył mi się już okres . Przed chwilką byłam w toalecie , a tu resztki. Czyli trwał tylko 3 dni. Jest nadzieja ? Dziś robię wieczorem test.:eek:

Dziekuję Wam za wsparcie. Chociaż ja mm wrażenie , że jest ta ciąża. Mam podwyższoną temp. , bolą mnie piersi ( są wrażliwe na dotyk ), często oddaje mocz., mdli mnie . Wczoraj wzięła mnie ochota na kawę rozpuszczalną której nie pijam. Dzwonię do mojego M. i pytam czy wziął ją do pracy . A on n to: ale kochanie , przecież Ty nigdy nie piłaś kawy rozpuszczalnej. Mam zachcianki na coś co kiedyś nie robiłam. A co najdziwniejsze skończył mi się już okres . Przed chwilką byłam w toalecie , a tu resztki. Czyli trwał tylko 3 dni. Jest nadzieja ? Dziś robię wieczorem test.:eek:

nadzieja umiera ostatnia wiec trzymam &&&&

Trzymamy kciuki i czekamy na widomość :)

Dziękuję . O godzinie 19 będę już wiedziała :)

Popatrzcie wyciągnęłam test sprzed 4 dni z szafki i się zmieniła ta druga kreska. Oszaleje.
2014-06-19 14.06.24.jpg

Załączniki

• 2014-06-19 14.06.24.jpg
    2014-06-19 14.06.24.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
Hej.. ja zlapalam dolka.. nici z mojego usg.. lekarzowi cos wypadlo i lipa... a tydzien czekalam... az sie poplakalam... smutno mi... teraz w pon nastepna proba... :(
ale wyniki różyczkowe są ok więc głowa do góry [emoji4] do poniedziałku szybko zleci..ja mam we wtorek lub w środę a czekam już od tygodnia..
Dziękuję . O godzinie 19 będę już wiedziała :)

Popatrzcie wyciągnęłam test sprzed 4 dni z szafki i się zmieniła ta druga kreska. Oszaleje.
Zobacz załącznik 629889
czemu testujesz wieczorem? Rano ponoć najlepiej bo jest największe stężenie..
W moim teście było napisane by wynik odczytać w ciągu maksymalnie 15 minut.

Jakie macie sposoby na stres? Strasznie mnie wkurzają najmniejsze pierdoły.. [emoji19]

reklama
Do góry