reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ja jestem cały czas zmęczona i niewyspana, a dziś to pół nocy nie spałam tylko wiercilam się na łóżku żeby znaleźć dobrą pozycję do spania, tak mnie krzyże bolały.
U nas też dzisiaj dużo cieplej, ale po weekendzie zapowiadają burze.

A jak Wasze krwawienia z nosa? już przeszły?

Miłego dnia :-)

reklama
Witajcie dziewczyny :) u mnie też zrobiło się ciepło i słoneczne :( co spowodowało ból głowy wiecie zauważyłam że jak jest pochmurno chlodno deszczowo to głowa mnie nie boli i świetnie się czuje a jak jest ładna pogoda to migrenowy bol glowy przez cala dobe mam nadzieję że szybko się skończy te lato mam już go dość

zyrafka moje krwawienie z nosa na razie było tylko jednorazowe ;-) ale wiem że wróci, to tylko kwestia czasu...jedz witaminkę C, lekarka mi tak zaleciła na krwawienia z nosa.

My z Mężem i Fikusiem się weekendujemy. Jesteśmy u rodziców, brat przyleciał na urlop. Byliśmy wczoraj i dziś nad Soliną, powiem wam że się nawet zmęczyłam tymi dzisiejszymi spacerkami :tak: brzuszek mi już tak wybuliło, że nawet jakbym próbowała wciągnąć to go widać :-D już nawet rano przed jedzeniem jest widoczny ;-)mdłości odpuściły, wymioty też, czuję się jak nówka ;-)

Dorcia ja też odpływam od razu jak się położę :-) gorzej jeśli obudzę się w nocy, wtedy potrafie krecić się godzinami z boku na bok :)
Zyrafka u mnie krwawienia z nosa pojawiają się od czasu do czasu, ale są bardzo słabe i trwają dosłownie parę sekund:) także źle nie jest:)
Angelstw weekendujcie się ile się tylko da:) mój brzucholek widać tylko wieczorem jak się najem, rano już go nie ma, czekam na niego z utęsknieniem:-)

My dzisiaj poodpoczywaliśmy na działeczce, pogoda super, choć mogłoby być parę stopni mniej:-) czujemy się ogólnie dobrze:)

Miłego wieczoru :)

ja wczoraj w końcu wyciągnęłam z czeluści mojej szafy ciążową poduchę do spania i po raz pierwszy od dłuższego czasu wstałam rano bez bólu pleców i czułam się mega wyspana:-D nie wiem jakim cudem ale ten wynalazek na mnie działa :-)
u nas też mega upały dziś ale mimo to ja pełna energii... posprzątaliśmy z mężem domek, ugotowałam obiadek, zrobiliśmy 3 prania i zabraliśmy niuńkę na długaśny spacerek po parku (na szczęście całym zacienionym) teraz zjadłam kolacyjkę i odpoczywam :tak:

Koshka już niedługo macica się uniesie i nie będziesz tak często korzystać w nocy z toalety :tak:

Angelstw
odpoczywaj ... pogoda weekendowa wprost idealna na odpoczynek na świeżym powietrzu !

Powiedzcie mi która z Was już robiła test podwójny z krwi ? Po jakim czasie są wyniki ?

Dziewczyny zaczynam się martwić czy dam radę urodzić dziecko, wiecie co nawet nie potrafię postać przez dłuższą chwilę ok 15 min :( bo zaraz robi mi się bardzo słabo kręci mi się w głowie i robi mi się czarno przed oczami do tego oblewa mnie winny pot poprostu czuje że jeszcze trochę i zemdleje nigdy nie miałam czegoś takiego teraz zaczynam widzieć że słaba jestem do sklepu wybrać się nie mogę bo robi mi się to samo a przez to boję się że jak upadne to coś złego się stanie wyniki z krwi mam dobre cukier też jedynie co to niskie ciśnienie dodam że dretwieja mi nogi i dłonie od jakiegoś czasu teraz dopiero zdaje sobie sprawie ile wysiłku wkłada organizm w ciążę też macie tak podobnie?

reklama
Vanilijka mi jest slabo jedynie jak wstaje, ale to nie trwa dlugo. u mnie to przez krazenie. Pewnie takie zaburzenia naleza do objawow ciazy, ale w Twoim przypadku to ekstremalnie. Konsultowalas to z lekarzem? a urodzic z pewnoscia dasz rade, dostaniesz taki zastrzyk hormonow, bedziesz pelna sil..

Do góry