Ani83 kochana zycze zdrowka dla twojej Gosii niech szybko wraca do zdrowia
Chouette82 tobie i mezowi tez zdrowka zycze
Vanilia kochana macie fajny sposob oszczedzania i wydawania pieniazkow musze chyba tez taka metode wprowadzic z mezusiem,dzieki za linki przydadza sie napewnooo
Tynka i Salarnes kochane gratulacjeee ale wam fajnie ze juz tulicie swoje pocieszki zdrowkaaaaa zycze
Suzi86 to trzymam kciukiii z was a u mnie rosolek i pioerozkiii cd
Antila ale masz fajnie z tym m kochana pozazdroscic
Dee kochana ale yuumy mialas pizze ja chyba tez musze mame poprosic zeby mi zrobila bo od mamy zawsze najlepszaa
Maron jak tam twoja kruszynka rusza sie wiecej teraz?
Kitek81 a powiem ci ze dobry pomysl z tym nawilzaczem
Flower powiedz jak twoja wizyta u gina
Sylcia007 zdrowka dla coreczki zycze
Lady87 kochana super ze sie podobasz sobie w ciazy ja to sie czuje ochydnieei strasznieeeejak wielorybekkkk
Olcialolciaa kochanie mojeee ale sie ciesze niezanm Cie na zywo ale tak sie cieszeee jak bys conajmnije moja siostra byla no to wielkie gratulcjeeee dla was i tak trzymac i zdawac relacjieeepoprosze co raz bedziemy czekac,prosze wyglasiac Juniorka w brzuszku od ciociii Oli,a co do spanioa mam tak samo nie mam problemu z zasypianiem tylko budze sie czesto w nocy na siusiu i na smarkanie zatkanego nosa, no i jak sie przekrecam ale to niestety uroki koncowki ciazy
GalwayGirl fajnie ze mogliscie sobie posiedziec i posluchac przynajmniej piotrus posluchal hihihihi a u mnie rosolek ale na korpusiez indyka yummy
Edyta to zdrowka kurojcie sie tak wszyscyyyy
Pozniej poodpisuje reszcie bo mi zabiera komputer siostrzyczka bo sie nudzi wiec do pozniejejjjjjjj