krisowa wszystkiego najlepszego dla Adasia. Ani sie obejrzysz a on juz roczek bedzie konczyl.
Alka1106 witamy!
Aaaa ja juz wiem kiedy rodze!
Co prawda rozwarcie ciagle na 1cm, szyjka nie do konca miekka ale pogadalam sobie z tym moim lekarzem od serca no i mowi, ze jest na pewno na dyzurze w srode, czw i pt. Poza tym on nie chce mnie do weekendu zostawic bo nie chcemy bic rekordow.
No a ja kurza noga akurat mam 2 nowe klientki na czw i pt.
Chcialam piatek po robocie wybrac ale co jak do soboty sie przeciagnie a w sobote go nie bedzie?
No wiec 2 lutego w czwartek o 17:30 mam sie stawic na porodowce.
Da mi jakies lekarstwo na rozmiekczenie szyjki ale powiedzial, ze nie bede musiala lezec plackiem i nie podlaczy mi oksy.
A jesli sie przez noc nic nie wykluje to w piatek rano przebijamy wody.
Kurcze dziewuszki za3 dni bede trzymala mojego Martinka juz!
Takze teraz zaczynam dzwonic po klientkach, przekladac domki, ustawiac znajomych i wogole.
Alka1106 witamy!
Aaaa ja juz wiem kiedy rodze!
Co prawda rozwarcie ciagle na 1cm, szyjka nie do konca miekka ale pogadalam sobie z tym moim lekarzem od serca no i mowi, ze jest na pewno na dyzurze w srode, czw i pt. Poza tym on nie chce mnie do weekendu zostawic bo nie chcemy bic rekordow.
No a ja kurza noga akurat mam 2 nowe klientki na czw i pt.
Chcialam piatek po robocie wybrac ale co jak do soboty sie przeciagnie a w sobote go nie bedzie?
No wiec 2 lutego w czwartek o 17:30 mam sie stawic na porodowce.
Da mi jakies lekarstwo na rozmiekczenie szyjki ale powiedzial, ze nie bede musiala lezec plackiem i nie podlaczy mi oksy.
A jesli sie przez noc nic nie wykluje to w piatek rano przebijamy wody.
Kurcze dziewuszki za3 dni bede trzymala mojego Martinka juz!
Takze teraz zaczynam dzwonic po klientkach, przekladac domki, ustawiac znajomych i wogole.