reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

krisowa wszystkiego najlepszego dla Adasia. Ani sie obejrzysz a on juz roczek bedzie konczyl.
Alka1106 witamy!
Aaaa ja juz wiem kiedy rodze!
Co prawda rozwarcie ciagle na 1cm, szyjka nie do konca miekka ale pogadalam sobie z tym moim lekarzem od serca no i mowi, ze jest na pewno na dyzurze w srode, czw i pt. Poza tym on nie chce mnie do weekendu zostawic bo nie chcemy bic rekordow.
No a ja kurza noga akurat mam 2 nowe klientki na czw i pt.
Chcialam piatek po robocie wybrac ale co jak do soboty sie przeciagnie a w sobote go nie bedzie?
No wiec 2 lutego w czwartek o 17:30 mam sie stawic na porodowce.
Da mi jakies lekarstwo na rozmiekczenie szyjki ale powiedzial, ze nie bede musiala lezec plackiem i nie podlaczy mi oksy.
A jesli sie przez noc nic nie wykluje to w piatek rano przebijamy wody.
Kurcze dziewuszki za3 dni bede trzymala mojego Martinka juz!
Takze teraz zaczynam dzwonic po klientkach, przekladac domki, ustawiac znajomych i wogole.

reklama
No Isia, Ty na prawdę nie masz czasu nawet na poród, pewnie jeszcze na porodówce będziesz z laptopem i komórką siedziała, daj sobie kilka dni wolnego, należy Ci się i Martinkowi,
Dagrab, no właśnie u mnie dziś rosołek a jutro z tego będzie pomidorowa :)

Krisowa -wszystkiego najlepszego dla Adasia.!!!!
A mój Gabrynio kończy jutro 3tygodnie i normalnie w oczach rośnie he he słodziak mój.

M85 czekamy na info.
Flower trzymaj sie, szkoda ze takie "kolezanki" Ci sie trafily.:-( ale wazniejsza dzidzia w brzuszku.
Isia- tez mysle jak galwaygirl, 1000 rzeczy naraz bys robila,ale fajnie ze juz za 3 dni bedziesz tulila Martinka:tak:

Alka witamy, witamy. Ja tak miałam z córą zamiast 21 listopada urodziła się 5 grudnia:-)
Isia no to fajnie, że dało się umówic z lekarzem a jeszcze lepiej, aby wtedy się samo zaczęło:tak:
Olcia ja też kibicuję temu związkowi:happy:
Ja najbardziej lubię pomidorówkę z pomidorów w puszce z czosnkiem, bazylią i śmietaną:-p

Suzi ja jutro dojadam spagetti.Choc po glowie mi znowu chodza nalesniki z jablkami,polane czekolada!! mniam
No ale jutro wizyta u gin wiec czasu nie bedzie na cos innego.
Teraz tez mysle co by tutaj zjesc, jak mamaNiki - cos bym zjadla ale nie wiem co:-D

ee naleśniki były już na kolację ;p ale ze śliwkami, trza podojadać co w domu, bo mróz straszny to do sklepu nie wychodzimy ;p

no niby jest ten mróz, ale mi w domu ciągle gorąco, a grzejniki zakręcone... o zimne lody jakieś orzeźwiające to by było coś:D

ale fajnie Krisowa już miesiąc obchodzicie:) zleci jak z bicza i będzie roczek:)
czas naprawdę szybko mija, a wiecie jaki usłyszałam komentarz wczoraj jadąc windą z 3 starszych ludzi? u jednej sąsiadki urodził się wczoraj wnusio i się chwaliła, a drugi sąsiad się mnie pyta a u pani? będzie wojna? ja nie zrozumiałam o co mu chodzi i taka zdziwiona patrzę na niego, żeby rozwinął temat, a trzecia sąsiadka za mnie odpowiada, że też chłopak, i że wojna się szykuje bo same chłopaki się rodzą.... jakaś masakra..........

Czesc Dziewczyny, super się tu wspieracie, zaglądam tu rzadko bo nie nadążam za Wami, ale też mam termin na luty :-) uśmiałam się bo te kulinarne licytacje na koniec dobre są :-) ostatnia szansa, żeby sobie pojeść pyszności.
Co Wy mówicie, że chłopaki, jak wszyskie moje znajome ze mna włącznie będą miały dziewczynki :-) nie bedzie wojny:-)

reklama
Suzi tak sie wlasnie mowi, jak sie chlopaki same rodza.Ze wojna bedzie :-D ale jak widac po tabelce Dee u nas prawie taka sama ilosc dziewczynek i chlopcow, chyba ze beda jakies niespodzianki na porodowce.
Mi tez goraco jak nie wiem, w domu tez kaloryfery wylaczone.M sie smieje ze jest nas dwie,wiec moja temp ciala sie podwaja:-D
ja wlasnie kolacyjke papusiam, kanapeczki z serem plesniowym.
Gdzie ja tak srednio jestem za nim, ale jak wczoraj w sklepie go zobaczylam, to od razu przypomnialo mi sie jak dziewczyny pisaly o nim, no i wzielam i juz go nie ma:zawstydzona/y:takiego pypcia dostalam na niego.:-)

Do góry