reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

krisowa wszystkiego najlepszego dla Adasia. Ani sie obejrzysz a on juz roczek bedzie konczyl.
Alka1106 witamy!
Aaaa ja juz wiem kiedy rodze!
Co prawda rozwarcie ciagle na 1cm, szyjka nie do konca miekka ale pogadalam sobie z tym moim lekarzem od serca no i mowi, ze jest na pewno na dyzurze w srode, czw i pt. Poza tym on nie chce mnie do weekendu zostawic bo nie chcemy bic rekordow.
No a ja kurza noga akurat mam 2 nowe klientki na czw i pt.
Chcialam piatek po robocie wybrac ale co jak do soboty sie przeciagnie a w sobote go nie bedzie?
No wiec 2 lutego w czwartek o 17:30 mam sie stawic na porodowce.
Da mi jakies lekarstwo na rozmiekczenie szyjki ale powiedzial, ze nie bede musiala lezec plackiem i nie podlaczy mi oksy.
A jesli sie przez noc nic nie wykluje to w piatek rano przebijamy wody.
Kurcze dziewuszki za3 dni bede trzymala mojego Martinka juz!
Takze teraz zaczynam dzwonic po klientkach, przekladac domki, ustawiac znajomych i wogole.

reklama
No Isia, Ty na prawdę nie masz czasu nawet na poród, pewnie jeszcze na porodówce będziesz z laptopem i komórką siedziała, daj sobie kilka dni wolnego, należy Ci się i Martinkowi,
Dagrab, no właśnie u mnie dziś rosołek a jutro z tego będzie pomidorowa :)

Krisowa -wszystkiego najlepszego dla Adasia.!!!!
A mój Gabrynio kończy jutro 3tygodnie i normalnie w oczach rośnie he he słodziak mój.

M85 czekamy na info.
Flower trzymaj sie, szkoda ze takie "kolezanki" Ci sie trafily.:-( ale wazniejsza dzidzia w brzuszku.
Isia- tez mysle jak galwaygirl, 1000 rzeczy naraz bys robila,ale fajnie ze juz za 3 dni bedziesz tulila Martinka:tak:

Alka witamy, witamy. Ja tak miałam z córą zamiast 21 listopada urodziła się 5 grudnia:-)
Isia no to fajnie, że dało się umówic z lekarzem a jeszcze lepiej, aby wtedy się samo zaczęło:tak:
Olcia ja też kibicuję temu związkowi:happy:
Ja najbardziej lubię pomidorówkę z pomidorów w puszce z czosnkiem, bazylią i śmietaną:-p

Suzi ja jutro dojadam spagetti.Choc po glowie mi znowu chodza nalesniki z jablkami,polane czekolada!! mniam
No ale jutro wizyta u gin wiec czasu nie bedzie na cos innego.
Teraz tez mysle co by tutaj zjesc, jak mamaNiki - cos bym zjadla ale nie wiem co:-D

ee naleśniki były już na kolację ;p ale ze śliwkami, trza podojadać co w domu, bo mróz straszny to do sklepu nie wychodzimy ;p

no niby jest ten mróz, ale mi w domu ciągle gorąco, a grzejniki zakręcone... o zimne lody jakieś orzeźwiające to by było coś:D

ale fajnie Krisowa już miesiąc obchodzicie:) zleci jak z bicza i będzie roczek:)
czas naprawdę szybko mija, a wiecie jaki usłyszałam komentarz wczoraj jadąc windą z 3 starszych ludzi? u jednej sąsiadki urodził się wczoraj wnusio i się chwaliła, a drugi sąsiad się mnie pyta a u pani? będzie wojna? ja nie zrozumiałam o co mu chodzi i taka zdziwiona patrzę na niego, żeby rozwinął temat, a trzecia sąsiadka za mnie odpowiada, że też chłopak, i że wojna się szykuje bo same chłopaki się rodzą.... jakaś masakra..........

Czesc Dziewczyny, super się tu wspieracie, zaglądam tu rzadko bo nie nadążam za Wami, ale też mam termin na luty :-) uśmiałam się bo te kulinarne licytacje na koniec dobre są :-) ostatnia szansa, żeby sobie pojeść pyszności.
Co Wy mówicie, że chłopaki, jak wszyskie moje znajome ze mna włącznie będą miały dziewczynki :-) nie bedzie wojny:-)

reklama
Suzi tak sie wlasnie mowi, jak sie chlopaki same rodza.Ze wojna bedzie :-D ale jak widac po tabelce Dee u nas prawie taka sama ilosc dziewczynek i chlopcow, chyba ze beda jakies niespodzianki na porodowce.
Mi tez goraco jak nie wiem, w domu tez kaloryfery wylaczone.M sie smieje ze jest nas dwie,wiec moja temp ciala sie podwaja:-D
ja wlasnie kolacyjke papusiam, kanapeczki z serem plesniowym.
Gdzie ja tak srednio jestem za nim, ale jak wczoraj w sklepie go zobaczylam, to od razu przypomnialo mi sie jak dziewczyny pisaly o nim, no i wzielam i juz go nie ma:zawstydzona/y:takiego pypcia dostalam na niego.:-)

Do góry