reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Witam! Jak ja dawno nie byłam na tym forum! Ostatni raz udzielałam się tu chyba krótko po porodzie, czyli... w styczniu :-) U nas weekend majowy pochmurny i deszczowy, ale odpoczywamy w domu. Córcia właśnie zasnęła przytulona do swojej ulubionej lali :-D

kama1102
u nas fajnie się złożyło - 15 miesięcy i 15 ząbków :-) A w poniedziałek kończy 16 miesiąc i wybija się 16 ząbek, czy to nie zabawne? :-) Dużo już tych ząbków mamy, zostały jeszcze tylko "piątki" do góry i na dole. Na szczęście wszystko przebiega spokojnie, bez większego bólu, płaczu i bezsennych nocy (gdybym od czasu do czasu nie zajrzała Małej do buźki to pewnie nawet nie zauważyłabym, że ma tyle ząbków :-) ).

Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki i życzę udanego weekendu (nawet mimo kiepskiej pogody) :-)

reklama
Już wiem czemu grupa jest niedostępna bo jest w tej chwili tajna a nie zamknięta czyli ktoś z naszych członków musi zaprosić :) Więc jeśli ktoś jest chętny to pisać dane na priv :)

Widzę jeszcze tu jakieś głosy są ;)
Witam ;)
Jak wasze maluszki, korzystają z pogody?:)
U nas po zmaganiu z chorobami, w końcu mały od 1,5 tygodnia może wychodzić na dwór ;) z czego korzysta od 8 do drzemki i potem po obiedzie ok.16 znów wychodzimy ;) omijamy największe natężenie słoneczka ;D

Już macie plany na dzień dziecka? :)

Pozdrawiamy!

natalunia ja też, tak jak Ty, przestałam już płakać, teraz mam wrażenie że krupka po prostu gdzieś tam wyjechała i nie ma z nami kontaktu, ale jest, nie ma możliwości żeby tak po prostu nie było jej, jednej z nas.

Bardzo dawno tu nie zaglądałam ale proszę powiedzcie co się stało z Krupką:confused: Przepraszam, że tak wyskakuję z pytaniem ale łzy mi się cisną do oczu :-(
Pozdrawiam

reklama
Do góry