reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
OlciaLolcia kochana hehehe a moze i telepatia ja zawsze mialam tak ze razem z dziewczynami z pracy mialysmy w tym samym czasie okres wiec cos w tym jest jak sie dlugo w jakism gronie przebywa a my dosc czesto sie spotykamy na forum hahahahahah
Justynko oj by to bylo wicie gniazda hihihihi

Munie- biedactwo:-( dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo!!! Mam nadzieje ze szybciutko mala zobaczysz!! Napewno pociesza Cie fakt, ze jest pod najlepsza opieka troskliwego Tatusia:tak:!!!!Obys jutro juz mala tulila na odpowiednim oddziale!!O tak!!

Edyta- ja mam ciazowy nalog- platki z mlekiem, no i te wafelki......
Piszac zajadam sie platkami popijajac kakao :-D

... ja mam ciazowy nalog- platki z mlekiem, no i te wafelki......
Piszac zajadam sie platkami popijajac kakao :-D

To moj podstawowy jadłospis:) płatki z mlekiem i kakao:)

Munie nie chcę nawet myśleć co musiałaś przeżyć az mnie ciary przeszły, ale już po wszystkim no i Malutka zdrowa, moje wielkie gratulacje! trzymam kciuki zebyś jak najszybciej przywitała się ze swoją córeczką:)

Munie gratuluję:-)Szkoda, że jeszcze nie widziałaś córci, ale już za momencik...Koniecznie proś o pomoc w karmieniu.Co do tego, że czułaś ból jest to niedopuszczalne, ktoś coś spaprał domagaj się zadośćuczynienia

Dee mmm zazdroszczę gotującego męża. Mój niby też coś upichci jak musi, ale nie lubi specjalnie, a szkoda:tak: za to jest mistrzem robienia jajecznicy, najlepsza na świecie:-D
Ja colę zawsze lubiłam, w ciąży ograniczam się jak mogę, nawet nie kupujemy do domu bo bym wszystko wychlała:-p a to jednak kofeina i a dużo też nie zdrowo, potem Karola będzie nadpobudliwa:szok::-p

Tynka wiem co czujesz, też czekam u szukam u siebie jakiś objawów porodu a tu nic:-( widocznie jeszcze nie czas. nie pomogę z tym czopem, bo nie wiem jak wygląda, bo być może u Ciebie to już on:-D

Munie współczuję przeżyć, ale najważniejsze że już jest po, a malutka cała i zdrowa:-D szybciutko dojdziesz do siebie i będziesz mogła się cieszyć maleństwem. Buziaki od e-ciotki:tak:

reklama
Antila mam na mysli toxoplazmozę od kotów czy toksokarozę od psów. Jakoś nie przekonuje mnie jak koty śpią w dziecięcych łózeczkach...

Agatka
dziwne z tym OCT... nie znam się aż tak ale wydaje mi sie że to mogłoby rozpocząć poród, bo skąd pewność że po tych 13-14 skurczach organizm sam nie przejmie czynności skurczowej i akcja zacznie się na dobre? no ale lekarze ponoć wiedzą co robią....

a ja Wam powiem że mam teraz wieksze zachcianki niz na początku ciąży. Wczoraj miałam ogromna chcicę na płatki z mlekiem, dzis na bułki z ziarnem dyni. I nie ma zmiłuj musiałam zjeść bo bym chyba wszystkich na około rozszarpała.

Munie
jesteś bardzo dzielna, napisałaś to co najbardziej mnie przerażało przy cesarce - co jak w trakcie znieczulenie przestanie działać? - dla mnie szok! Gratuluję dorodnej córci, obyś szybko ją utuliła bo dzięki temu łatwiej będzie Ci znieść ból pooperacyjny no i może zaczniesz karmić, czego Ci z całego serca życzę:)

Do góry