reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Krisowa gratulacje kochana !!! Trzymajcie się dzielnie z Adasiem, niech chłopczyk rośnie zdrowo i szybko :tak:

Natalia a jednak jest to zatrucie ciążowe :baffled:. Dziwne że w szpitalu to tak zbagatelizowali :no: Jeśli chodzi o to co jest na ulotce leku, to często się to tyczy początkowych tygodni ciąży - bo wtedy może najbardziej zaszkodzić dzieciątku. A może masz jeszcze możliwość żeby skonsultować to z jakimś innym lekarzem? Jeśli nie to chyba należy zaufać temu.

sonka to szampańskiej zabawy :-D:-D u nas też piccolo się chłodzi, syn poszedł na popołudniową drzemkę coby dotrzymać do północy ;-) Balony napompowane, czapeczki przygotowane, nic tylko balować :-D

I ja też Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Dawno mnie tutaj nie było, może w przyszłym roku będę mogła zaglądać bardziej regularnie.

Chciałam Wam życzyć cudownego Sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Dotrzymania do terminów porodów, zdrowia dla maluszków i szybkiego powrotu do formy dla mam :)
No i spełnienia marzeń i dużo, dużo szczęścia!

sylwester2011.jpg

Edyta - napisz coś więcej co tam u Was !!! Fajnie, że się odezwałaś, szkoda tylko, że tak na krótko... Dziękujemy za życzonka i życzę również Ci Szczęśliwego Nowego Roku 2012 oraz abyś miała więcej czasu dla NAS :p

Vella - każde dziecko rośnie inaczej. Mój pierwszy synek, gdy się urodził w 35tyg. miał 2316g - więc Twoja pociecha już dość duża jak na ten wiek ciąży ;)

W poniedziałek będę miała drewniane łóżeczko, ale się cieszę hehe ;) mam chętnych na zamianę na turystyczne. Dodam, że udało się i nie czuć żadnych zapachów - ale już mi się nie podoba hehe i chce inne teraz mieć :D

reklama
Witajcie kochane

Od kilku lat 31 grudnia na czystej białej kartce po jednej tylko stronie piszę co mam w następnym roku teraz już 2012 (latka lecą hihi) nie w czasie przyszłym tylko w teraxniejszym że to mam!! np. mam mnustwo kasy na koncie, jestem szczęsliwa itp. co chcecie!!!! Podzielę się z wami tą ciekawostką może skorzystacie;-)

ŻYCZĘ WAM KOCHANE TEGO WSZYSTKIEGO CZEGO PRAGNIECIE TEGO CO NA TEJ KARTCE ZNALEŚĆ SIĘ POWINNO ABY WASZE PRAGNIENIA MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY ABY NASZE DZIECI PRZYSZŁY NA ŚWIAT ZDROWE I TAKIE POZOSTAŁY!!!!!!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry