reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

betibeti - w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!
ja tez mam dla dziecka kosmetyki Hippa i Bubchen - jedyne chyba które są bez parafin, parabenów i innych niepotrzebnych dodatków - same dobre opinie słyszałam o nich, jedynie nie są one tak reklamowane jak inne i czasem cieżko coś z tych serii dostać...

bliznak mam nadzieję ze to nie były wody - chociaż z Twojego opisu średnio ciekawie to wygląda

reklama
laski dziś nie wstawałam w nocy i z tej radości jak zobaczyłam, że już 7.40 to wstałam hehe
my z małżem pojechaliśmy dziś kupić wózek, skoro już byliśmy zdecydowani, to nie chcieliśmy czekać, bo nam facet mówił, że od poniedziałku nową wyższą cenę daje :/ ale przynajmniej z głowy ;p mogę już leżeć i pachnieć aż mój mały zacznie się wykluwać ;p

BetiBeti fajnie się Wam ułożyło :) udanego wieczoru dla Was, jak i dla całej reszty naszych babyboomowych brzuchatków! najlepsze życzonka noworoczne! ja czuję, że 2012 to będzie dla nas mega szczęśliwy!!!!

a mój małż mnie dziś rozbroił... sprząta łazienkę i słyszy jak chowam pościel do łóżka, i krzyczy: ja to zrobię!, a ja do niego: masz jeszcze dużo zmywania ;) a on do mnie: a Ty masz duży brzuch! ahaha mało nie zsikałam się ze śmiechu ;) my dziś sami w domu siedzimy, ale naściągałam filmów i będziemy do 12 oglądać :D potem popatrzymy na petardy i wypijemy picolo ;p hehe jeszcze nie jeden sylwester przed nami, więc możemy ten spędzić trochę "bardziej" na spokojnie ;p

ciekawe jak tam dziewczyny, Natalia i Bliźniak, i Krisowa, oby wszystkim się dobrze powiodło:)

Munie, ja tak troszkę porównywałam składy i te z babydreama (seria Rosmannowa) też są bez tych "śmieci", a mają bardzo przystępną cenę i na razie wypróbowałam na sobie i są super, przynajmniej oliwka na rozstępy i krem do brzucha:) na forach też są babki co polecają te kosmetyki, jak będziesz kiedy w rosmannie to może byś zobaczyła na skład tych babydream czy są warte uwagi, co?

Ostatnia edycja:
My dzisiaj do znajomych wybywamy, właśnie robię sałatkę i krokiety. Nie wiem jak długo nam dziecko pozwoli u nich posiedzieć, czy w ogóle tam zaśnie. Cóż, najwyżej o 22 do domu się zawiniemy:)
bliznak- mam nadzieję, że to nie wody!

No i nici ze spotkanka, ale to nic w przyszłym roku będzie duża imprezka - hehe na którą już jesteśmy zaproszeni ;) Więc u Nas spokojny Sylwester.

Kochane życzę Wam dużo szczęścia, bezbolesnych porodów oraz urodzenia w terminie. No i co najważniejsze wspaniale spędzonego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku !!!

betibetti
- a dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy ślubu, sto lat ;-)

Ciekawe co tam u dziewczyn... ale dzisiaj nudny dzionek się szykuje - chyba w dzień się zdrzemnę, ale najpierw pójdę z małym na małe zakupy (aby jutro zupę można było ugotować chociaż)

Witam kochane wlasnie wróciłam ze szpitala pobrali mi krew i to wszystko:szok:jezeli chodzi o badania dostalam 2 recepty na leki polskie odpowiedniki to FURAGIN URSOFLAK lekarz powiedzial ze wyniki beda po nowym roku ale ze zatrucie ciazowe sie rozwija wiec musze jesc 8 tabletek dziennie czyli 4 z kazdego i juz jest to leczenie wlasnie zatrucia a najlepsze jest to ze w ulotce urswoflak pisze ze nie mozena przyjmowac leku w ciazy jestem troche zdezorjetowana:-(bliznak miejmy nadzieje ze to jeszcze nie wody ale jedz kochana do szpitala nie ma co czekac tam sprawdza trzymam kciuki:-)

Trzymam kciuki dziewczyny za Was i Wasze maleństwa.
U mnie "odpukać" dawno nie było skurczy itp sytuacji ale myślę, że to wynik tego że jestem ciągle na lekach i duuuuuuzo odpoczywam.
Nas niedługo czeka bardzo sympatyczny sylwester z dużą ilością brokatu do włosów, piccolo i dziećmi mojej siostry :) ale będzie wesoło.

Życze Wam dziewczyny, Waszym rodzinom i maleństwom w brzuszkach wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby był szczęśliwy, radosny i niezapomniany - i na pewno tak będzie bo będzie to rok w którym spotkamy nasze maleństwa i pierwszy raz będziemy je mogły utulić. Więc jeszcze raz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

attachment.php

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz spełnienia marzeń .

Suzi, ja do końca ciązy leże łóżku w domku, później na przełomie stycznia/lutego mam cc, więc z domu wyjdę pewnie najwcześniej w połowie lutego, także do rossmanna to nie wiem kiedy bede mogla się wybrać. ale skoro piszesz że ta seria nie ma parabenów, parafin i innych zbędnych dodatków to wnioskuję, że chyba tylko Niemcy potrafią produkować wartościowe kosmetyki dla niemowląt nie nazywjąc ich Eko i utrzymując ceny na poziomie innych marek typu Nivea.

życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :)

reklama
Do góry