reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Czesc Dziewuszki!
krisowa zycze Wam duzo duzo zdrowka i zeby Adas sie dobrze chowal!
Kurcze wczoraj pojechalam doslownie pare rzeczy zalatwic, jakies zakupki zrobic i mi 4h zeszlo i jak bylam w ostatnim sklepie to mnie tak potwornie brzuch rozbolal.
A dzisiaj idziemy do znajomych, musze salatke i deser zrobic, w domu troche ogarnac a brzuch ciagle boli.
Franek doprowadza mnie juz do szalu, wczoraj padal deszcz i sie wytarzal i smierdzi od niego jak nie wiem. Nie wyobrazam sobie zebym go miala w domu trzymac, slini wszystko dookola, tam gdzie siedzi na schodach cala sciana jest juz brudna. Dzisiaj znowu przeskoczyl przez barierke, zlapal Tomka myszke i spierdzielil.
Ostatnim razem jak tu byl pogryzl wszystkie zabawki Tomka i Karen lalke i kolezanka sie nie poczula do odkupienia. Teraz jej powiedzialam, ze jak przyjedzie to jedzie z Karen buty odkupic i to na wtorek bo ma w-f.
No dobra bo narzekam jak baba w ciazy a tu Nowy Rok.
Kochane zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spelnienia marzen, szybkich porodow, grzecznych dzieciatek i czego jeszcze sobie zyczycie!

reklama
Isia ty sie przestan wyglupiac i odpoczywaj kobito juz tylko pare tygodni i nadrobisz sprzatanie to nie zajac nigdzie Ci nie ucieknie, bylas u lekarza z tym bolem brzucha? Jak juz Cie znamy pewnie, nie...

Dziś mieliśmy usg :) wszystko w porządku z młodym, duży chłop jest :)

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Załączniki

• new-years-baby.gif
    new-years-baby.gif
    56,1 KB · Wyświetleń: 39
betibeti wszystkie najlepszego z okazji rocznicy:) przejeżdzała dziś obok nas para młoda i zastanawialiśmy sie zmężem jak to jest brać ślub w sylwestra:) a pogoda dziś też szara bura i ponura u nas na ślubie też tak było;)

my podobnie jak Suzi86 Nowy Rok przywitamy w domku. Synuś już nie może doczekać się północy, a "fajerberki" już dawno strzelają:)

EwelinkaK26 pomysł z kartką ciekawy - ja w zeszłym roku po raz pierwszy poważnie podeszłam do postanowień noworocznych. Spisałam je sobie na kartce, rozpisałam etapy realizaji i w zasadzie musze przyznać że się udało:) Lista była bardzo proziaczna: schudnąć, zmienić pracę, zajść w ciążę, (ewentualnie pójść na pielgdrzymkę jeśli nie uda się do sierpnia;) W tym roku chyba sobie odpuszczę bo przyszły rok może być wielką zagadką - przy dziecku wszystko się zmienia.

Wam wszystkim życzę spełnienia marzeń i lekkich porodów bez zbędnych komplikacji, pociechy z dzieci i radości z macierzyństwa:) Obyście jak najlepiej przetrwały pierwsze miesiące z maluszkiem i szybko wróciły do formy:)

Kochane!!!

Życzę Wam, żeby ten Nowy Rok był najlepszy, najprzyjemniejszy,
żeby przyszły same jasne dni, a sny były kolorowe,wieczory pełne nadziei, a poranki beztroskie! Życzę również spokojnego przyjścia na świat Naszym Maluszkom i wiedząc, że ten Rok będzie dla nas niezapomniany, przede wszystkim spokoju i cierpliwości!!!

reklama
Do góry