reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Vella jak prześledzisz historię lutówek to będziesz wiedziała dlaczego.
Krisowa tak bardzo się cieszę że Adaś sobie dobrze radzie, Adasie to jednak super chłopaki. Niech się dzielnie trzyma i nabiera siły. Całuski dla Waszej trójki, no i aby 2012 przyniósł same radosne chwile.
Deissy dzięki za info, bardzo na nie czekałyśmy
Betibeti - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, fajnie, macie dwie okazje do świętowania. Jak się robi kremówkę wadowicką? To coś podobnego do napoleonki? My dziś karpatkę będziemy robili, mi tylko do powąchania :baffled:
Dagrab ja to już nie mam pojęcia co gdzie jest w tym brzuszku, boję się, żeby tym wierceniem nie owiną się pępowiną, bo jak się obróci pupcią do wyjścia to jakoś przeżyję, a dla niego przy cc będzie bezpieczniejszy poród, bo ja się boję, że sn to jeszcze mu bark pęknie (mój siostrzeniec tak miał) od tego przeciskania się, ja mam słabe warunki biodrowe do rodzenia, ale zrobię co w mojej mocy by było dobrze.
Mama to jednak udało się zatrzymać kompa? Super, że się odezwałaś :-) Fajnie, że uda się zamienić łóżeczko, jeden problem z głowy i to jeszcze w tym roku odszdł
Flower ja swemu chyba nie potrzebnie tyle opowiadam, bo on się zaczął o nas strasznie martwić i mimo, że na 2 etaty pracuje to jeszcze w domu wszystko ogarnia :szok:
Anek no niektóre dziewczynki mają już nawet łóżeczka posłane, u nas tylko pranie zrobione, a ja boję się torbę spakować, bo myślę, że jak już spakuję to i pojadę rodzić :baffled:
Suzi przynajmniej nie jestem sama z tymi zakazami :-D A co do dużego brzucha, to jak staję przed lustrem i oglądamy moją piłkę połkniętą a ja narzekam, że duuuuuużyyyyyyy, to on że jeszcze mu za mały, że chce większy.
Natalia to teraz dużo odpoczywaj, poczytaj na necie jak sobie pomóc, bo widać, że tylko w PL się martwią komplikacjami, a reszta Europy "ma zbyt przeludnione szpitale"

Kobetki życzę Wam, by ten nadchodzący 2012 Rok przyniósł wiele radości i miłości oraz ZDROWIA, by zmartwienia i problemy omijały Wasze domy. Życzę tylko szybkich, jak najmniej bolesnych i szczęśliwych rozwiązań, najlepiej w terminie, by Wasze szkraby rosły zdrowo, tym co mają malutkie dzieci, by obyło się bez zazdrości, a nowi przybysze zostali szybko zaakceptowani, życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU i szampańskiej zabawy przy piccolo lub soczku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane dziekuje za zyczonka.
Wam równiez zycze duzo dobrego w Nowym Roku aby dzidzie wyszly w terminie +/-2 tyg!! oczywiscie porodów delikatnych(bede sie trzymac wersji 3 parcia i tuli tuli dzidzie),zdrowych bobasow,
POCIECHY i pomocy ze strony naszych patologii!!!Poprostu SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU :-D

ja wrocilam z zakupow m wkoncu zabral mnie do ikei (sam zaproponowal)wiec teraz skreca regal:-) My sylwka spedzamy sami w domciu, na spokojnie.Picolo sie chlodzi, piwko dla meza tez, a co mu bede zalowac ;-)
Mama- gratuluje udanej zamiany!!!!
Natalia oby dobrze sie wszystko skonczylo!!!
czekamy na wiesci od krisowej.
galwaygirl- moja siostra ma DOBRE warunki biodrowe- ja chyba tez, a mala i tak miala bark zlamany, ale 7 dni i sie zroslo, malej to tez nie bolalo,przynajmniej nie dawala po sobie poznac, grzeczna dziewczynka.Stwierdzam fakt ze moja Tyna to najbardziej sie wierci jak pisze posty :szok: :-p

Ostatnia edycja:
Galwaygirl no to moj podobnie, teraz nawet jak wychodze do mamy do ochrzan dostaje ze po co ja sie ruszam tyle :-D

Krisowa duzo sily dla Ciebie i Twojej Patologi :) zeby Adas szybko przybral na wadze!!

A Wam moje kochane oczywiscie wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i zrowych bobaskow przy naszych bokach! Buziaki

Krisowa gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego!

Ja tylko na momencik, bo w sumie czekam na zjanomych, ale do tej pory dnie dali potwierdzenia, czy będą, wkurza mnie to bardzo :/

No i składam życzenia:
2b3850de.jpg

Krisova-kochana nasze gratulacje!!!!Niech Wam Adaś zdrowo rośnie i ładnie przybiera na wadze!!!!Trzymajcie się ciepło!!!!!

kochane wszystkiego najlepszego na Nowy rok!!!!oby ten nowy rok był lepszy od starego!!!!Dużo szczęścia miłości i wszystkiego dobrego!!!!obyśmy wszystkie miały lekkie porody i w terminie!!!!buziaczki kochane:*:*:*

Mój małż właśnie sobie troszke odpoczywa w sypialni,potem wstanie i jedziemy na kolacyjke do moich co będziemy sami w domku siedzieć.Ale gdzieś po 20 wracamy do domku coby małą spać położyć no chyba że wytrzyma i posiedzi z nami długo:)Będziemy dziś puszczać chińskie lampiony-jak to Nicol mówi "aż do nieba":-DMiłego udanego wieczorku!!!!

Kobietki zycze Wam duzo zdrowia, szczęcia, miłości i kaski w Nowym Roku, zeby nasze dzieci rodzily sie w terminie cale, szczesliwe i zdrowe, oraz łagodnych w miare bezbolesnych i bezproblemowych porodów.Szczesliwego Nowego Roku!
kirsowa wielkie gratulacje!duzo zdrowia dla Ciebie i synka, oby przybieral jak najszybciej na wadze.

Krisowa...jak będziesz miała czas kiedyś przeczytać..to ja i moi bliscy myśleliśmy o Tobie...życzymy Wam sił..i samych dobrych ludzi wokół. Byście trafiali na życzliwość i mądrość a zdrowie powolutku odbudujesz i Ty i Adaś....mój syn urodził się chory...i wierz jest teraz pięknym mądrym facetem 190 cm wzrostu a jak miał pół roki jeszcze to pamiętam, że odruch Moro przetrwały wskazywał na kłopoty...duże...pewien mądry lekarz w CZD pocieszał nas wtedy mówiąc : "pamiętajcie najlepszym lekarzem dla syna jest on sam..dziecko jak rośnie jest dla siebie najlepszym lekarzem, organizm ludzki jest wielką tajemnicą i wady, które występują teraz mogą zniknąć za rok czy dwa" i wiesz on miał racje Bazyl chodził sam przed skończeniem roku!!! Nie obyło się bez problemów..póżniej, ale kto teraz o tym myśli....

Teraz jest pokój dla dzida przygotowany...Bazyl pyskuje jak polityk..i myśli o dziewczynach..:zawstydzona/y:

Dziewczynki życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!
Oby był dla nas wszystkich łaskawy i żeby Nasze maleństwa przyszły na świat całe i zdrowe,ale oczywiście w swoim czasie bez pośpiechu
:-)
Ściskam Was mocno jeszcze w starym roku.
Buziaczki odemnie mojego męża i Gabrynia.

reklama
Kochane Ciezarowki wszystkiego Naj, Naj, Naj w Nowym Roku, lekkich porodow i w terminie, zdrowiutkich, grzeczniutkich Bobaskow i oby dla wszystkich Nowy Rok byl lepszy od mijajacego :-)

Blizniak sie odzywala moze? ciekawe co u Niej, mam nadzieje ze nie postanowila dzidziulka zmieniac terminu

Ostatnia edycja:
Do góry