reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Małkus dobrze ze policjanci byli w maire mili no i ze nie wałkowali cie az tak :tak:

Wiwi_29 Witam :-D

Sylwia jedz i niech wam to na zdrowie wyjdzie ;-) a my wrocilismy ze sklepu i zajadam sie chipsami oraz popija bobo fruta :-D hahah

reklama
magdzik ale sie nalaziliscie:) a ta baba... nie znosze jak sie ktos wtraca gdy nie trzeba!!!

malkus fajnei, ze dostalas ubranka! nie martw sie musi byc dobrze. a kiedy masz wizyte u gina?

wiwi witaj!

A Wy jak zwykle przy poniedziałku szalejecie, że ciężko nadążyć ;-) Dzień minął mi szybko, bo było wiele zajęć. Szukałam dziś kurtki, ale niestety nic nie znalazłam... Kurcze jeszcze może jakieś dwa tygodnie przechodzę w tym co mam, ale rosnę z dnia na dzień i już się obawiam co to będzie. Chyba zaszyję się na zimę w domu ;-)
Poza tym jak wychodziłam od mamy, to meble nadal były w fazie skręcania także zdjęcia jutro. Ale już widzę, że będzie ładnie :-)
Aniolinek wielu szczęśliwych lat :-)
Eve wdychaj jodu ile się da, żeby zdrowia nie zabrakło na ten nadchodzący okres :-)
BB_Anna gołąbki na pewno pyszne :-) Powiem Ci, że ja nigdy nie próbuje mielonego...Jakoś nie mogę się przemóc. Jak mieszkałam z mamą i babcią, to któraś z nich próbowała. Teraz jak jest M to na niego przypada to zadanie, a jak nie to...co ma być to będzie heh ;-)
Myg a Ty to się rozszalałaś dziś z tym obiadem i nie tylko :) Pozazdrościć energii :-)
Inka nie przejmuj się kilogramami. Ważne żebyś Ty i maleństwo czuli się dobrze, a reszta spadnie tak szybko, że nawet nie zauważysz :-)
Magdzik nie przejmuj się gadaniem głupich bab. Ty jesteś matką i Ty wiesz, co jest dobre dla Twojego dziecka. A co niby, miałaś puścić małego niech goni gdzie chce na złamanie karku?! Wtedy dopiero by gadali. Dobrze, że dziś nastrój lepszy :-)
Oj biedna Małkus nie zazdroszczę. Jeszcze Ci ta infekcja potrzebna jak na złość, ale niestety tak często bywa przy antybiotykach... :baffled: Trzymam kciuki, żebyś szybko wyzdrowiała i już do końca nie musiała się martwić chorobami :-)
Witaj Wiwi :-)

Cześć dziewczyny
Dziś miałam dzień dość intensywny.Ale zaczęłam go do pierwszych ćwiczeń dla ciężaróweczek :) I było wspaniale bo wreszcie mogłam sobie troszkę poćwiczyć.
PATRYCJA 89
W takim razie byłyśmy razem na tych zajęciach ale jeszcze się nie poznałyśmy:( Na szczęście mamy jeszcze dużo czasu na to. Jak Ci się podobało??

Hej dziewczyny, dzieki za kciukasy:)
Aniolinek gratuluje i zycze wszystkiego dobrego:)

Z najwieksza przyjemnoscia pochwale sie, ze bedzie kolejny chlopak:)))
Siusiak wyrazny i jajeczka nawet nam pokazali hehe

MarchewkaEwka
Pewnie będziemy razem w grupie na poniedziałek bo mają być zależne od tygodnia ciąży. Mi się bardzo podobało, ale dopadł mnie kaszel i coś mnie dziś brzuch od niego strasznie bolał. Jak wróciłam to grzecznie do łóżka i 2 nospy. Ja w środę niestety nie będę bo mam wizytę rano u gina, specjalnie się umówiłam na 9 bo to na żabiance, myślalam że zajęcia będą jak w poprzedniej edycji 9.30 lub 9.45 a oni mi zrobili psikusa. ;P Z piątkiem zobacze jak się będę czuła, chyba jutro pójdę do rodzinnego, ciekawe czy mi antybiotyku nie zapakuje.
A gdzie siedziałaś jak ta babka gadała na początku, z przodu czy gdzieś z tyłu? Ja się spóźniłam trochę i siedziałam na początku pod lustrem.
A z jakiej części Gdańska jesteś? Może byśmy mogły razem jeździć?

Karolina1987W gratuluję synka :)

Ostatnia edycja:
Patrycja 89
Siedziałam w drugim rzędzie od tej babki:)
A jestem z Zaspy.
Nie dobrze że źle się czułaś po tych zajęciach...ale to może szybko minie, oby to nie była choroba.
W takim razie mam nadzieję że spotkamy się w piątek:)
Karolina gratuluję synka:)
Ja do czwartku też miałam synka w brzuchu a teraz już jest córeczka hehehe ciekawe czy czekają mnie jeszcze jakieś zmiany :)

Dzieki dziewczyny, mialam nadzieje na dziewczynke ale wszyscy mi wróżyli chlopca i nawet zaczelam sie wczesnie nastawiac i oswajac z mysla, ze Julki nie bedzie,

reklama
jestem, jestem, tzn czasu mam mało na ogarnięci wątku:baffled: Mam nadzieję, że jutro uda mi się do Was zajrzeć na dłużej a teraz zabiorę się za czytanie:tak:

Do góry