reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Karolina1987 gratuluje synka :-)
MarchewkaEwka Tobie też gratuluje chłopca ;-) hehe synek Ci niespodziankę zrobił :-)

A ja wczoraj padłam wcześniej niż moje dziecko a teraz moje maleństwo tak harcuje że aż szkoda kłaść się dalej spać ;-)
dziś ma być podobno piękna pogoda :-)
wiecie że w niedziele dowiedziałam się że moja kumpela jest w 33 tyg ciąży a najlepsze jest to że ona sama nie dawno się dowiedziała że będzie mamą :-) myślicie że to możliwe ? Bo ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego żeby tyle czasu nie zauważyć zmian jakie zachodzą w ciele kobiety?

reklama
Witam pięknie z rana, ja jeszcze w łóżeczku was podczytuje ale zaraz wstane :-)
Magdzik miałam w rodzinie podobną sytuacje ale to raczej wynikało z tego że kobieta się bała przyznać do 4dziecka przy złych warunkach fnansowych :wściekła/y: Osobiście w takie coś nie wierze, tym bardziej jak ktoś jest w drugiej ciąży to już wie co to są ruchy dziecka itd.
Mąż dzisiaj ma wolne:-) Pojade z nim na budowe do brata i do jego 8msc chrześniaczka :tak:
Pogoda ma być iście wczorajsza przewidują 18st także dziewczyny korzystajcie ze słoneczka ;-)
Kerna fajnie że jesteś z nami.

Ostatnia edycja:
Cześc laseczki!
Ja już po śniadanku ale chyba jeszcze się dopcham jedną kanapką ;) A co!
Moja dzidzia szalała dziś aż miło.. całą noc.. aż miałam dosć straszne sny bo ciągle się budziłam a Maleństwo zaczynało kopanko :)
Które notabene UWIELBIAM...

Przepraszam, że na tym wątku o wózkach, ale ktoś pisał, że te kubełkowe są słabe.. Ja mam wybrany wózek ale spacerówka jest właśnie kubełkowa i mam teraz mały dylemat......

Witam

u mnie tez w rodzinie była taka sytuacja ze ciotka była w 3 ciazy i to jzu w 5 mieisacu i strzelałą głupa ze ona nie wiedziała o tym ze myslała ze to nerki ja bola ( niby jak ruchy czuła) hah nie uwierzyłam w to ;-) bo jesli byłaby to jej pierwsza ciaza to jeszcze mogłabym w to uwierzyc ...;-)

Myg no to korzystaj ze słoneczka bo u mnie ono było wczoraj a dzis pochmurnie i słonka nie widac;-)

miłego dnia

wiecie że w niedziele dowiedziałam się że moja kumpela jest w 33 tyg ciąży a najlepsze jest to że ona sama nie dawno się dowiedziała że będzie mamą :-) myślicie że to możliwe ? Bo ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego żeby tyle czasu nie zauważyć zmian jakie zachodzą w ciele kobiety?

Ja też zawsze się zastanawiam czy to możliwe.. ale może to zalezy od tego jaką wagę ma kobieta, jak duży jest dzidziuś itp itd

Witam się i ja pięknym słoneczkiem :-)
Wstałam i myślałam że dzisiaj piatek :sorry2: coś mi się pokićkało...
Ja też trochę nie wierzę by tak długo nie wiedzieć że jest się w ciąży. Jeszcze do 3-4 mies może ale nie dłużej, przecież tyle zmian zachodzi w ciele itp.
Zaraz przychodzi do mnie kooleżanka, która też zaczęła starania, ciekawe czy ma już II krechy :-)
A w piątek przychodzi druga, która też podobno się stara. Cieszę się że może będziemy mieć dzieciaczki z jednego rocznika :-)

Witam również z łóżka. Od dziś się oszczędzać tzn tak pisze ale ile z tego wyjdzie to nie wiem. Nie mogę usiedzieć na pupie. Moja mała śpi obok. Dostała wielką butle mleka i się biedna zmeczyla jedzeniem ;-) śmieszne są te dzieci

dzień dobry.
U nas mgły osiadły, ale czuję, że bedzie ślicznie dzisiaj:tak:Powoli przebija się słoneczko.
Moja koleżanka z liceum dowiedziała się w 6 miesiącu:tak: Brzuch rósł, ale dla niej to nie było jednoznaczne. Ciągle nam powtarzała, że nie jest wiatropylna i w końcu dała się namówic na wizytę u gina bo okresu przecież nie miała hehe

Nie ma szans, żeby Was nadrobić heh. Walnęłam posta i mi zjadło i już mi się nie chce pisać drugi raz:baffled:

Małkus biedaczko a czym będziesz leczyć infekcję 'tam'?
Karolina gratuluję synka:tak:

Hej laseczki :-)
Dziś rzeczywiście zapowiadają wysoką temperaturę więc będzie miło wyjść. Ale powiem Wam, że od kilku dni jest u mnie dość ciepło, ale pochmurnie. Totalny brak słońca ;-) Ważne, że nie pada i można spokojnie spacerować :-)
Ja mam spotkanie ze szkoły rodzenia o 12 więc pewnie później obiadek i do mamy zobaczyć efekty. Już się doczekać nie mogę tej kawki przy nowym stole czy siedząc na nowym narożniku :-)

Magdzik ja jestem w stanie dużo sobie wyobrazić (chodzi mi o tę ciążę późno odkrytą) tylko trzeba by było szczerze porozmawiać z samą zainteresowaną. Nie wiem czy widziałyście taki program "ciąża z zaskoczenia" - tam właśnie takie przypadki opowiadają i rzeczywiście czasem się laskom nie dziwię...No ale różnie bywa.
Och Gabi, ale miałybyście wesoło jakby się udało :-) Ja teraz mam kilka koleżanek z tej szkoły, a tak to też czekam aż jedna przekaże dobre wieści i trzymam kciuki za wszystkie starające się oczywiście :-)

reklama
Marta oglądałam ten program ale ta dziewczyna to taka chudzinka źe wiatr zawieje i poleci tym bardziej że pare osób jej sugerowało ciąże no nic teraz nie dojdziemy jak to było naprawdę najważniejsze że dzidzia zdrowa :-)
U mnie pochmurnie ale ciepło idę zmywać stertę naczyń w kuchni ble

Do góry