Będzie dobrzeJuż 4 maja wszystko będzie wiadomo
Bardzo dziękuję za odpowiedźDuużo zdrówka dla Was
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzeJuż 4 maja wszystko będzie wiadomo
Bardzo dziękuję za odpowiedźDuużo zdrówka dla Was
![]()
DziękujemyW takim razie życzę mnóstwo zdrówka dla Ciebie oraz Maleństwa![]()
tez jestem po ciazy pozamacicznej, na razie staramy się 3 cyklWitam!
Jestem po ciąży pozamacicznej, która miała miejsce w lutym, 5 marca miałam ostatnią miesiączkę, 19 kwietnia ( licząc od OM był to 6 tydzień i 4 dzień) byłam u ginekologa który potwierdził ciążę w macicy, 2 pęcherzyki ciążowe, niestety nie dostrzegłam zarodków ani pęcherzyków żółtkowych, mój ginekolog nie mówi za dużo i nie udzielił mi nawet informacji który wg niego to tydzień, kiedy przewiduję termin porodu, dostałam tylko skierowanie na badania) bardzo mnie to zmartwiło, to moja pierwsza ciąża ( właściwie umiejscowiona), może któraś z Pań widzi coś na tym USG? Albo jest jeszcze za wcześnie by zobaczyć zarodek? Bardzo się martwię... Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Tak laparoskopie, udało się uratować jajowód na szczęście, życzę powodzenia, napewno się udatez jestem po ciazy pozamacicznej, na razie staramy się 3 cyklczy mialas laparpskopie ? Czy może udalo sie bez zabiegu ? Ja niestety mam usunięty lewy jajowod
![]()
drugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się udaTak laparoskopie, udało się uratować jajowód na szczęście, życzę powodzenia, napewno się uda![]()
trzymam kciukiJestem po wizycie, lekarz powiedział że albo ciąża jest sporo młodsza albo puste jajo i w razie plamienia dał skierowanie do szpitala, wg USG wychodzi 5 tydzień i 4 dzień, pęcherzyki sporo urosły, bardzo się martwię...
Juz chyba straciłam nadzieję ale dziękujętrzymam kciukibedzie dobrze!
![]()
Uda się napewno, nie ma innej opcjidrugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się uda![]()
tak naprawdę wszystko jest możliwe o trzeba do samego końca wierzyć! Slyszalam juz przeróżne historie i niektóre byly z góry nastawione na porażkę... a jednak sie udalo i hyl happy endJuz chyba straciłam nadzieję ale dziękuję![]()