reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG i brak zarodka

reklama
Witam!
Jestem po ciąży pozamacicznej, która miała miejsce w lutym, 5 marca miałam ostatnią miesiączkę, 19 kwietnia ( licząc od OM był to 6 tydzień i 4 dzień) byłam u ginekologa który potwierdził ciążę w macicy, 2 pęcherzyki ciążowe, niestety nie dostrzegłam zarodków ani pęcherzyków żółtkowych, mój ginekolog nie mówi za dużo i nie udzielił mi nawet informacji który wg niego to tydzień, kiedy przewiduję termin porodu, dostałam tylko skierowanie na badania) bardzo mnie to zmartwiło, to moja pierwsza ciąża ( właściwie umiejscowiona), może któraś z Pań widzi coś na tym USG? Albo jest jeszcze za wcześnie by zobaczyć zarodek? Bardzo się martwię... Z góry dziękuję za odpowiedzi!
tez jestem po ciazy pozamacicznej, na razie staramy się 3 cykl :) czy mialas laparpskopie ? Czy może udalo sie bez zabiegu ? Ja niestety mam usunięty lewy jajowod :(

Jestem po wizycie, lekarz powiedział że albo ciąża jest sporo młodsza albo puste jajo i w razie plamienia dał skierowanie do szpitala, wg USG wychodzi 5 tydzień i 4 dzień, pęcherzyki sporo urosły, bardzo się martwię...

Załączniki

• received_924792558360845.jpeg
    received_924792558360845.jpeg
    71,5 KB · Wyświetleń: 221
Tak laparoskopie, udało się uratować jajowód na szczęście, życzę powodzenia, napewno się uda :)
drugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się uda :)

Jestem po wizycie, lekarz powiedział że albo ciąża jest sporo młodsza albo puste jajo i w razie plamienia dał skierowanie do szpitala, wg USG wychodzi 5 tydzień i 4 dzień, pęcherzyki sporo urosły, bardzo się martwię...
trzymam kciuki ✊✊✊✊ bedzie dobrze!💜💜💜

Uda
drugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się uda :)
Uda się napewno, nie ma innej opcji :)

reklama
Juz chyba straciłam nadzieję ale dziękuję 😔❤️
tak naprawdę wszystko jest możliwe o trzeba do samego końca wierzyć! Slyszalam juz przeróżne historie i niektóre byly z góry nastawione na porażkę... a jednak sie udalo i hyl happy end😊 u mnie slabo bo jak nigdy okres spoznia sie 3/4 dni a zawsze książkowo, wczoraj test i negatywny ... jutro chyba powtórzę jak nie przyjdzie, mega mnie to irytuje bo juz sie pojawiła nadzieja a wczoraj wszystko pryslo😏😏

Do góry