Będzie dobrze wiem, ze łatwo się mówi, ale trzeba być pozytywnej myśli napisz po wizycie jak tamJuż 4 maja wszystko będzie wiadomo
Bardzo dziękuję za odpowiedź Duużo zdrówka dla Was
reklama
Dziękujemy oby tym razem już było ok.W takim razie życzę mnóstwo zdrówka dla Ciebie oraz Maleństwa
Daj znać cóż tam wyjdzie po wizycie
natka29
Fanka BB :)
tez jestem po ciazy pozamacicznej, na razie staramy się 3 cykl czy mialas laparpskopie ? Czy może udalo sie bez zabiegu ? Ja niestety mam usunięty lewy jajowodWitam!
Jestem po ciąży pozamacicznej, która miała miejsce w lutym, 5 marca miałam ostatnią miesiączkę, 19 kwietnia ( licząc od OM był to 6 tydzień i 4 dzień) byłam u ginekologa który potwierdził ciążę w macicy, 2 pęcherzyki ciążowe, niestety nie dostrzegłam zarodków ani pęcherzyków żółtkowych, mój ginekolog nie mówi za dużo i nie udzielił mi nawet informacji który wg niego to tydzień, kiedy przewiduję termin porodu, dostałam tylko skierowanie na badania) bardzo mnie to zmartwiło, to moja pierwsza ciąża ( właściwie umiejscowiona), może któraś z Pań widzi coś na tym USG? Albo jest jeszcze za wcześnie by zobaczyć zarodek? Bardzo się martwię... Z góry dziękuję za odpowiedzi!
Tak laparoskopie, udało się uratować jajowód na szczęście, życzę powodzenia, napewno się udatez jestem po ciazy pozamacicznej, na razie staramy się 3 cykl czy mialas laparpskopie ? Czy może udalo sie bez zabiegu ? Ja niestety mam usunięty lewy jajowod
natka29
drugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się udaTak laparoskopie, udało się uratować jajowód na szczęście, życzę powodzenia, napewno się uda
natka29
trzymam kciuki bedzie dobrze!Jestem po wizycie, lekarz powiedział że albo ciąża jest sporo młodsza albo puste jajo i w razie plamienia dał skierowanie do szpitala, wg USG wychodzi 5 tydzień i 4 dzień, pęcherzyki sporo urosły, bardzo się martwię...
Juz chyba straciłam nadzieję ale dziękujętrzymam kciuki bedzie dobrze!
Uda
Uda się napewno, nie ma innej opcjidrugi jajowod sprawdzony również podczas zabiegu i podobno dziala bez zastrzeżeń, jeden zrost mial i został usunięty. To było 3 lata temu ... od tego roku przestaliśmy się zabezpieczać więc zobaczymy co to bedzie. Jestem pelna nadziei, że się uda
reklama
natka29
tak naprawdę wszystko jest możliwe o trzeba do samego końca wierzyć! Slyszalam juz przeróżne historie i niektóre byly z góry nastawione na porażkę... a jednak sie udalo i hyl happy end u mnie slabo bo jak nigdy okres spoznia sie 3/4 dni a zawsze książkowo, wczoraj test i negatywny ... jutro chyba powtórzę jak nie przyjdzie, mega mnie to irytuje bo juz sie pojawiła nadzieja a wczoraj wszystko prysloJuz chyba straciłam nadzieję ale dziękuję