reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam się z początkiem nowego tygodnia :-)
Karolina1987 napisz co po USG. Powodzenia :-)
Sylwia9 żeby to tylko były hormony...a tu jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o...No, ale wszystko się ułoży i humor się poprawi ;-)
Monila zazdroszczę pogody. U nas szaro-buro i ponuro, chyba gorzej niż wczoraj. Ale jeszcze nawet okna nie otworzyłam, żeby się przekonać o temp. bo się aż boję ;-)
Kari od niektórych nawiedzonych ludzi trzeba dzieci trzymać z daleka...Już chyba wolałam moje zajęcia z religii jak filmy oglądaliśmy i o niczym się nie gadało niż słuchać takich pierdół...

Ja zaraz wychodzę, dziś wyjątkowo wcześnie :-) Jedziemy do meblowego poszukać jeszcze dla mamy szafeczki nocnej no i wreszcie jej te meble przywiozą to będę mogła zdjęcie zrobić :-) Poza tym chcę ją wyciągnąć na lumpy, dziś poniedziałek - dostawy, może znajdę jakąś kurtkę...

Miłego dnia i udanych wizyt :-)

reklama
Cześć!

Kciuki za wizyty!! ;-) &&&

U mnie pochmurno i zmulaszczo. Ale jakoś sobie zorganizuję dzień
Dziś na obiad mielone, ziemniaczki i mizeria. Ktoś chętny do pomocy?? :-D

Miłego dnia!

Witam się z rana u mnie mgła albo smog :rofl2:Mąż śpi po nocce kończe moje śniadanie i lece do lidla :-) Może coś mi jeszcze zostało.A na obiad to niewiem co zrobie, może zrobie niespodzianke m i golonko z kapustą, zobaczymy.

Dziewczyny witam po dłuższej przerwie, nie było mnie prawie miesiąc.
Najpierw ślub :-), podróż poślubna w naszych pięknych polskich Tatrach ( pierwszy raz w górach byłam i było bajecznie )
tydzień czasu koczowaliśmy u rodziców M bo remont salonu mamy. Dopiero od wczoraj jesteśmy u siebie ,a le końca jeszcze nie widać :wściekła/y:
W sobotę byliśmy na połówkowym i wszystko jest ok. Młody aktywny podczas badania, fragment filmiku nawet mamy z 4 D
A od naszego wyjazdu, po przejściu na Morskie Oko czuję ruchy . Jakby mi du ze bańki mydlane pryskały w brzuchu i co fajnego są wyczuwalne i widoczne dla M
Miłego dnia i dużo słońca

I ja się witam :)

U mnie słoneczko ale dosyć chłodno, ale w tym tyg zapowiadają duże temperatury nawet do 20 stopni na plusie :tak:
Także moze jeszcze pójdę sobie na spacerek z taki przyjemny dzień:)|
Marta a więc dzisiaj humorek dopisuje super! ;-)

Aniolinek wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia :) I szybkiego zakonczenia remontu ;-)

Katia ja mogę pomóc w obiadku uwielbiam mizerie mniaammmmm! :-D

Dziewczyny a ja pozdrawiam znad morza, mąż mnie namówił i wyjechaliśmy na kilka dni powodując kodu dla zdrowotnosci. Trochę sie wachalam bo jakaś strachliwa sie stałam, podróż długa i meczach i z dala od domu. Ale jest przyjemnie i nie żałuje. Pozdrawiam W Lidlu nie mogłam być, ale mama podjechala koło 10 i złapała jeszcze kilka rzeczy, także fajnie.

Madzioludek i Aniolinek - wszystkiego dobrego z okazji ślubu :)

inka, kasoku - ja też mam motocyklistę w domu i to takiego mocno zapalonego :)

Verita - kciuki!

Dziewczyny wczoraj zrobiłam moje pierwsze w życiu goląbki!!! Trochę nie dosoliłam, no bo jak spróbować mięsko, jak nawet polizać surowego nie wolno. Poza tym nieskromnie powiem że mi wyszły :D więc dzisiaj jemy 2 część.

Dzisiaj za to na dworzu tak ciepło, jak dawno już nie było. Szkoda ze w biurze siedzę.
Po pracy jadę na wizytę do swojego gina (bo USG robię u jego żony) na wizytę kontrolną.
Pewnie mnie zważy, zmierzy ciśnienie, wyśle na glukozę i skasuje :) No ale jak trzeba to trzeba.

reklama
BB Anna gołąbki :-D Już kiedyś robiłam ale dawno, może jutro zrobie to będzie na 3dni :-) A dzisiaj golonko już pięknie odchodzi od kości, kapustka z grzybami sie przegryza a ziemniaki potem zrobie :tak: A no i sernik na zimno sie robi:-D
U mnie też ciepło aż w szoku jestem, pewnie umyje okno w kuchni i wyciągne m na jakis spacer ;-)

Do góry