reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam,

Karolina1987 gratuluje syneczka :-)

malkus fajnei, ze dostalas ubranka! nie martw sie musi byc dobrze. a kiedy masz wizyte u gina?

Wizytę mam dopiero 24-go, planuję do tego czasu jak najwięcej wypoczywać.
Wczoraj wzięłam 2 nospy, zasnąc nie mogłam takie skurcze miałam ale dziś rano jest OK.

kerna wczoraj wieczorem zaaplikowałam sobie globulkę antybiotyku Pimafucin, lekarz mi to zapisał z miesiąc temu w razie jakiś infekcji, jak nie pomoże to mam zaaplikować drugą dzis na noc. Mam nadzieję że to wystarczy a jak nie to do gina będe musiała się udać :-/

Co do ciąży z zaskoczenia, moja szwagierka niby dowiedziała się z drugim dzieckiem dopiero na początku 7 miesiąca. Ale nikt w to nie wierzy. Myślimy że to ukrywała bo się bała przyznać a na początku 8 miesiąca urodziła! WIęc miesiąc w ciąży chodziła :-)
Przecierz przy tylu objawach i tych kopniakach to wręcz niemożliwe żeby to przeoczyć przy kolejnym dziecku!

A co do ciazy z zaskoczenie ja znam kobiete ktora dowiedziala sie, ze jest w ciazy jak zaczela krwawic, pojechala do szpitala a oni ja na blok operacyjny i cesarka. okazalo sie ze to 5 miesiac, byla w szoku poporodowym i onie chciala tego dziecka. Maly lezal w szpitalu prawie 4 miesiace ale przezyl.
Ona po jakims czasie przyznala, ze jak teraz przypomina sobie to miala objawy ciazy ale je bagatelizowala, a dlaczego? 2 malych dzieci, maz zlapany na zdradzie i kochanka w ciazy, szok i bolesny rozwod. Przykra sprawa ale na szczescie z dobrym zakonczeniem:)

Heeeej,

Karolina ale historia maaasakra!!! :szok:
A co do ciąż z zaskoczenia to mojej mamy koleżanka gdyby nie poszła na badania z pracy to by na pewno jeszcze nie wiedziała że jest w 5tym miechu ciąży! No ale to kobieta która ma duuuuże rozmiary ;-) więc ja może bym uwierzyła jeśli kobieta ma duże proporcje ale jeśli jest chudzinką to w życiu! Sama jestem w 5tym miechu i nie dało by się nie zauważyć że jestem w ciąży ;-)

Ja się narazie lenie, ale mam zamiar odwiedzić babcie i wypić z nią kawkę :) Słoneczko ładnie świeci i jest 15st na plusie;-)

Magdzik20 u mnie dokładnie tak samo, jak mąż przykładał rękę to nagle cisza, ale wczoraj jak położył głowę to dostał taką serię kopów jak nigdy :D Poza tym usłyszał serduszko małego! Coś niesamowitego, aż miał łzy w oczach. Mówił że słyszy moje - głośniej i wolniej i maluszka - ciszej i szybciej. Popróbujcie też, polecam!

Karolina - gratuluję synka.

a ja juz po spacerku,ladna pogoda i sasiadka mnie wyciagnela na dlugi spacer, w ramach oszczedzania na dzis juz koniec, moze na play grupe z mala pojde ale watpie niech sie inhaluje w ogrodzie :-)

Karolina gratuluje:)
Ja dzis musialam odwiedzic hm, bo juz za chiny w miseczke C nie wchodze, cycki mi wylaza:) Przy okazji zajrzalam do Seppali, nie wiem czy te sklepy sa w PL... maja bardzo dobre jakosciowo ubrania i kupilam dla dzidzi 2p bodow i spodenki z organicznego cottonu, zdjecie wkleje pod wieczor na odpowiednim watku:)
A teraz ide konczyc obiadek i potem musze popracowac troszke, pozdrawiam

Karolina ale historia:baffled: Najważniejsze, że dobrze się skończyła!
Sylwia a widzisz, ja też wygladam jak bańka już teraz a ta koleżanka to chudzina ledwo ponad 50kg ważyła i lekko jej brzuszek rósł na wieczór jak to określiła. No bo skoro rano jest normalny to gastryczne problemy ma. Jeszcze wariatka komin czyściła i wódkę na studniówce piła bo nie wiedziała heh. Na szczęście nic się nie stało.
U nas mega ciepło, ślicznie i wybywamy na działkę- tam zawsze cosdo roboty jest:tak:

reklama
Kerna no w sumie to i racja, bo nie które kobiety tak jak w naszym przypadku wywala już brzucho w 5tym miechu, a nie którym dopiero później.. Moja kuzynka dopiero tak na poczatku 7dmego zaczął jej brzuch wychodzić i wszyscy gadali że wygląda jak te dzieci z Afryki zagłodzone z tymi brzuszkami... Bo Ona też taki chuderlaczek. Kerna Ty piszesz że koleżanka komin czyściła a Ty nie lepsza bo też ciężką robote odwalasz na budowie :tak:

Czekam na znajomych bo zaraz mają przyjechać na kawkę ze swoja 3miesieczną córcią, fajnie bo dawno już się z nimi nie widziałam ;-)

Kesti mi póki co piersi stoją w miejscu, tyle że są pełniejsze, a Ty już miseczka C :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry