I jak sytuacja? Badałaś ponownie betę? Umawiałaś się na usg?Tego właśnie się najbardziej obawiam.
Gdzies wyczytałam opinie ginekologa, że to tylko hormon i nie da się tego wyliczyć, ważne jak rozwija się ciąża na USG.
Również znalazłam informację, że taka sytuacja może mieć miejsce gdy pojawiają się dwie komórki, a jedna obumiera. Wtedy też HCG hamuje, po czym później wzrasta.
Tysiąc myśli na minutę, pozostawiam to w rękach sił wyższych.. Cuda się zdarzają.
Czy orientujecie się czy z tym progesteronem to jest tak, że mógł hamować wzrost, bo był niski i teraz po suplementacji i jego wzrośnie wszystko może wrócić do normy?
reklama
Udaj się do lekarza bo to może być pozamaciczna, która jeśli jest w jajowodzie grozi jego pęknięciem i krwotokiem do otrzewnej. Moją dobrą znajomą ledwo odratowali.Hej,
Dziś mam wyniki, z 900 wzrost na 916 więc niestety nic z tego pewnie nie będzie.
Oczywiście za dwa dni powtórzę jednak chyba cud musiałby się wydarzyć aby wyszedł z tego jaki kolwiek, już nie wspominając zdrowy dzieciaczek.
X
Xwawelx
Gość
Przykro mi, niestety teraz takich sytuacji jest coraz wiecej... ale na spokojnie lec do lekarza, aby wspomogl.Hej,
Dziś mam wyniki, z 900 wzrost na 916 więc niestety nic z tego pewnie nie będzie.
Oczywiście za dwa dni powtórzę jednak chyba cud musiałby się wydarzyć aby wyszedł z tego jaki kolwiek, już nie wspominając zdrowy dzieciaczek.
Ja to bym chciała mieć podejście takie jak mój mąż.. "zbadaj się wzdłuż i wszerz, próbujemy jeszcze raz", podczas gdy u mnie załamka, że już nigdy się nie udaPrzykro mi, niestety teraz takich sytuacji jest coraz wiecej... ale na spokojnie lec do lekarza, aby wspomogl.
X
Xwawelx
Gość
Niestety kobieta, ma takie chore często podejscie. Ale madrze mowi, moj tak samo... trzeba posłuchać, pobadac sie i dzialacJa to bym chciała mieć podejście takie jak mój mąż.. "zbadaj się wzdłuż i wszerz, próbujemy jeszcze raz", podczas gdy u mnie załamka, że już nigdy się nie uda
Dobrze, że mam cudownego faceta, w takich chwilach człowiek nabiera pewności co do swoich wyborów. Życzę Tobie jak i Wam wszystkim samych pomyślności, pamiętajmy, że wszystko się zaczyna w naszych głowach, jeszcze wszyscy będziemy szczęśliwiNiestety kobieta, ma takie chore często podejscie. Ale madrze mowi, moj tak samo... trzeba posłuchać, pobadac sie i dzialac
X
Xwawelx
Gość
Jakie bedziesz robic badania ?
TSH, tarczycowe. Moja Mama ma Hashimoto i niedoczynność. Będę musiała się sprawdzić pod tym kątem. Ginekologiczne również, ponieważ chcę być pewna, że następna ciąża się utrzyma, przede wszystkim chciałabym się sprawdzić pod kątem endometriozy, która u mnie stwierdzono ale nigdy laparoskopia u mnie nie była robiona, więc może endometriozy nie ma, a mnie od lat faszerują hormonamiJakie bedziesz robic badania ?
Jeżeli masz jakąś sugestie pod jakim kątem powinnam się jeszcze zbadać, to chętnie skorzystam z rady
reklama
X
Xwawelx
Gość
Sama teraz bede miala skierowanie od swojej gine, dlatego podpytuje. Dziewczyny na innym watku polecały mi zrobix krzywa cukrowa, insulinowa, zakrzepice etc.TSH, tarczycowe. Moja Mama ma Hashimoto i niedoczynność. Będę musiała się sprawdzić pod tym kątem. Ginekologiczne również, ponieważ chcę być pewna, że następna ciąża się utrzyma, przede wszystkim chciałabym się sprawdzić pod kątem endometriozy, która u mnie stwierdzono ale nigdy laparoskopia u mnie nie była robiona, więc może endometriozy nie ma, a mnie od lat faszerują hormonami
Jeżeli masz jakąś sugestie pod jakim kątem powinnam się jeszcze zbadać, to chętnie skorzystam z rady