Dzień dobry:-)
Po miłym i rodzinnym weekendzie pora się wziąć za codzienne obowiązki. Wczoraj byliśmy z dzieciakami na basenie, wyszaleli się i wrócili zadowoleni, oby więcej takich dni

Ostatnio też wieczorami jeżdżę autem i idzie mi coraz lepiej po lewej stronie:-) W przyszły weekend mam nawet do Dublina jechać do teściów, z tego co mąż mówił
Karolinko bardzo się cieszę, że Wy już zaaklimatyzowani i wracacie na stare tory z rodziną i znajomymi

Miło jest tak odświeżyć swoje życie od codziennej rutyny;-) Życzę szczęścia i powodzenia w aktywizacji zawodowej:-)
Rozalko szybkiego i sprawnego remontu łazienki Wam życzę

Głowa do góry, będzie lepiej

Dużo zdrówka dla Kubusia
Gosiu ja wiem, że szczepienie to dużo łez takiego Maluszka, ale ja wychodzę z założenia, że wolę się przemęczyć tą chwilę, niż później z jakąkolwiek poważniejszą chorobą

Czego jak czego, ale chorych dzieci nikomu nie życzę

My też sobie teraz "n" sprawiliśmy, bo umowa z Cyfrowym Polsatem nam się teraz kończyła, na razie jesteśmy zadowoleni, choć ewidentnie brakuje Vickowi CBeebies

Przynajmniej umowa jest na 13m-cy, a nie na 2 lata;-)
Twój Dominiś to już waży prawie tyle samo co mój Oliver

Duży chłopak z niego
Karola teraz to wszędzie chyba panują anomalia klimatyczne, bo lato nie przypomina lata w ogóle

Mam tylko nadzieję, że to się zmieni, bo to dopiero początek;-)
Fajnie, że wizyta u okulisty udana i Szymciu wykonywał wszystko bez problemów

Ja też chcę się z Vickiem wybrać w niedługim czasie, bo moja mama mówiła, że często mruży, albo szeroko otwiera źrenice w zależności gdzie patrzy.
Taki pakiet do kosmetyczki to i ja bym sobie w końcu zafundowała;-)
Kasiad ja również trzymam kciuki za Paulinę i jej wymarzone studia

Grunt to robić to co się lubi:-)
Tyciu masz jeszcze troszkę czasu, więc napewno dobrze wybierzesz co chcesz studiować dalej
Rosmerta super, że Hubciowi kino się spodobało

Victor pewnie też byłby zachwycony, musimy się w końcu wybrać. Wy to zawsze macie takie udane i pełne atrakcji weekendy - tylko pozazdrościć;-)
Na samą myśl o pasożytach już mi niedobrze, ale to prawda to paskudztwo jest teraz praktycznie wszędzie
Miłego dnia Dziewczyny:-)