reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

oj wkurzyłam sie strasznie bo napis sie zaczał rozpływac po napisaniu juz "..Komunii...."i reszte dopisał tak poprostu..całe szczescie ze zostawiłam krem i rano zmywanie pisaka i malowanie kremem było ..ale wyszło oki :)

reklama
Agusia, tort wyglada bardzo smakowicie. Pewnie byl pycha. Dobrze ze udalo Ci sie naprawic ten napis.

Witam i ja !
Poranek w domku,świeci słoneczko -aż się usmiecham:-):tak:.
Oczywiście i ode mnie życzenia pociechy z dzieci dla wszystkich mam !:tak:
Moje dzieciaki mnie oczywiście mega zaskoczyły. Dostalam chyba ze 4 laurki od Dominisi i taka gliniana różówa tabliczke z misiem,kwiatuszkami i napisem dla mamy(przesliczna:tak:) a od Bartusia Merci:tak:. Przyszli do mojego łóżka już raniutko i oczywiście popłakałam sie jak bóbr :shocked2::sorry:. Przekochane bąble :tak:
Miłego dnia :tak:

Witam

Najlepszego kobitki w dniu matki ;)

Ja muszę się wybrać po kwiatka dla mamy :tak:

Agusia tort super ! też bym chciała taki zrobić ale w sumie mam biszkopt kupiony okrągły bo idę w połowie na łatwiznę hehe

Dzień dobry:-)

Drogie Mamy!
Z okazji dzisiejszego Waszego Święta wszystkiego najlepszego, moc uśmiechu, radości i zadowolenia z Waszych Pociech!
Zobacz załącznik 249784

Gosiu jak tam po szczepieniu? Dominik grzeczny?:happy2:

Agusiu prześliczny tort:tak: Ja to bym spanikowała jakby mi się ten napis rozmył w dniu komunii i musiałabym poprawiać na gwałt, więc tym bardziej ogromny podziw dla Ciebie i trzeźwą ocenę sytuacji:tak:

Tyciu nie dziwię Ci się wcale, że się rozpłakałaś:sorry2: Bezcenne są takie chwile, kiedy dzieci docenią swoją Mamę:tak::-)

Wolfia krókie rękawki i krotkie spodenki mówisz...:shocked2: no ładnie, zazdroszczę:sorry2: a co do jeżdżenia to lepiej odrazu wsiadaj za kółko i ćwicz ćwicz, bo wiadomo praktyka czyni mistrza;-)
Niestety tylko dwa dni były na tyle ciepłe, że tak można było chodzić ubranym, ale dzisiaj już nie, bo sporo chłodniej:sorry2: W weekend zamierzam pojeździć gdzieś "po dziurach", żeby się przestawić na lewą stronę, a później to w miarę możliwości, bo na razie na drugi samochód się nie zapowiada, chociaż kto wie;-)

Wolfia, tak sie zastanawialam czy Wy juz jestescie w Ie. I jak po 3 miesiacach nieobecnosci? Poczulas sie jakbys wrocila do domu?Pozdrow meza i dzieciaki od nas.:happy2:
Dziękujemy za pozdrowienia:-) Powrót nawet nie był taki ciężki, chyba zaczynam się już do tego przyzwyczajać. Trzy miesiące były dla mnie ogromną odskocznią od zwykłej, samotnej codzienności, ale wiedziałam, że to się kiedyś skończy:-( Na razie jeszcze nie czuję się źle, bo mam sporo pracy w domu po powrocie, ale pewnie po dłuższym czasie może mnie tęsknota dopaść:sorry2: Tym bardziej, że z resztą rodziny mojego męża wyniknęła, pod moją nieobecność, bardzo niemiła sytuacja, więc wracać tu już mi się w ogóle nie chciało:sorry2: Dobrze, że z mężem sobie wszystko wyjaśniliśmy i doszliśmy do porozumienia, to jakimś cudem wróciłam:-p Tak czy inaczej będzie mi brakowało ludzi, na których mogę liczyć, z którymi mogę porozmawiać... ach takie życie:sorry2:
A Wy jak się czujecie w PL teraz? Zadowoleni z decyzji o powrocie?;-)

Miłego i pełnego niespodzianek dnia Drogie Mamy;-)

Hej :-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego Mamuski. Duzo zdrowia i pociechy z dzieciakow zycze.

Tycia, ale mialas cudowny poranek. Swietna sprawa takie rozpoczecie dnia. Nie dziwie sie ze sie wzruszylas.

A Wy jak się czujecie w PL teraz? Zadowoleni z decyzji o powrocie?;-)

Wolfia, my juz ''zadomowieni od nowa''. Troche sentymentu do Ie zostalo, a nawet wiecej niz troche. Milena nadal kilka razy w tygodniu wspomina ''Portlisz'' - ze byl tam fajny skwerek i plac zabaw i dom itp. A szok i wielka radosc przezyla jak weszla do naszego Lidla, bo wygladal w srodku identycznie jak ten z Portlaoise.
No ale tutaj Milena ma wiecej zajec z dzieciakami, ma dziadkow, moja siostra tez wrocila z mezem i synkiem z Ie, ja mam znajomych i to co bardzo mnie cieszy - na nowo powracaja stare znajomosci. Zaczynam sie aktywizowac zawodowo (ale o tym na razie szzzzzz)

Wolfia, a w sprawie ze cos tam w Ie popsulo sie z rodzina, to najwazniejsze zeby nic sie nie psulo miedzy Toba a O. Zycze Wam samych ''slonecznych'' dni. :-):tak::happy2:

A nam dzis swietnie mija dzien-slonko swieci. Bylysmy u mojej Babci, pozniej bylysmy z Milenka przy miejscowej fontannie. Zaliczylysmy tez juz plac zabaw i zakupy. A teraz szykujemy obiad.

Udanego dnia dziewczyny:happy2::happy2::happy2:

witam.
Dzien Matki był uroczym dniem pełnym niespodzianek.:-)
Zaczynamy niesmiało remont łazienki.;-)
Pozdrawiam Babeczki.

reklama
Helol

u nas tez Dzien Matki minal bardzo sympatycznie.
Rozalka, to powodzenia z remontem zycze. Nie przemeczaj sie.

Udanego dnia wszystkim :)

Do góry