reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam ...pogoda bleeee.....się nie wyspałam ...ostatnio nie mogę się obudzić bez względu na to która to godzina....
Nie dziękuje ;-).....boje się :baffled::dry:..mam na 16.30;-)

Ostatnia edycja:
oj to jest szansa na mega oblewanie a że wieekend dłuuuuugi Agusia skup się i zdaj.

no u nas bez słońca ale chyba zimno nie jest jeszcze w domu jesteśmy musiałąm rachunki opłacić przed weekendem.też liczę że od jutra będzie ciepło choć na upał nie liczę możę i lepiej łatwiej będzie jechać autkiem bo ok 1,5 godziny do tej łeby mamy.a Dziś w nocy Szymek tak kaszlał że musiałąm zrobić mu inhalacje i od tego czasu cisza nie wiem co to było byle by nie wróciło.
choć ja juz spięta chodzę i go obłapuję nadsłu****ę obserwuję.( nie ma jak matka wariatka).

miłego dnia pa

Witam:-)

U nas kolejny ładny dzień, może nie najcieplejszy, ale przynajmniej nie pada;-) Muszę się wziąć za okna, bo są nie najczystsze:-p Ogródek, chodniki, posadzone kwiatki, wyprana pościel już za mną, a teraz te wymagające czyszczenia domowe zakamarki:sorry2:

Agusiu trzymam mocno kciuki!:tak: Powodzenia:-) Grunt to zachować spokój i nie dać się wyprowadzić z równowagi, skup się maxymalnie na jeździe;-)

Miłego dnia:-)

hej kochane!!!! wreszcie wyszlo slonce, wreszcie wyszlam z norki..juz dosyc mam tej zimy...............
AGUSIA jak poszlo?

no pogoda cudna na wycieczkę.zaliczyliśmy wszystko zgodnie z planem park dinozaurów koło Łeby- super rewelacyjne miejsce w sumie to 1 nasz prawdziwy typowy park więc nie mamy porównania ale jest ogromny i dla dzieci rewelacyjny. my przeszliśmy go w 3 godziny i to tak równym tempem.Jeszcze pewnie potrzebują miesiąca by wszystko ruszyło bo nie ma jeszcze żadnej restauracji ale już widać że będą napewno 3.Szymek zachwycony.napewno tam jeszcze wrócimy.później pojechaliśmy na obiad do samej Łeby.Ludzi wiadomo masa pokoje blisko morza tzn nie z widokiem na morze ale na tak zwanej ostatniej prostej wszędzie zajęte same kartki BRAK MIEJSC.ja osobiście łeby nie lubię jakoś mam.wolę Sopot.więc i obiad powiedziałabym średni no ale spacerek był i o 17 ruszyliśmy do Bytowa.Zostaliśmy po dorodze u wujka rozkłądaliśmy mega namiot na grille-to nasze meta rodzinna :) i o 21 wylądowaliśmy w końcu w domu.mały się wypluskał w wannie i padł.

było super petardowo.jutro ma być jeszcze cieplej a w sobotę jeszcze cieplej oj czuję że może być bosko.

reklama
Do góry