reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA u nas dokładnei takie same objawy ale dostał coś na tzw. odrobaczenie mamy 2 dni robić kurację a za 14 dni jeszcze raz jedną dawkę.pani osłuchałą obadała więc okulistycznie super, osłuchowo też.fajnie było pani Doktor mi wytłumaczyła o tych robalach spokojnie- bo w sumie to skąd ja mam to wiedzieć przecież też uczę sie być mamą.Szymek był super grzeczny.

u mnie ciągle pada i pada- zapowiada się extra Dzień Dziecka-ręce opadają.

reklama
Hej dziewczyny:-)

u nas caly dzien leje. :dry: wspolczuje tym co na poludniu Polski mieszkaja - mam nadzieje ze ich ponownie nie zaleje.

Po naszych tutaj rozmowach o pasozytach u dzieci dzis dalam Milenki mocz do zbadania, a wkrotce lece z kalem. Zobaczymy jakie beda wyniki.

Witam :-)

no pogoda to raczej mało atrakcyjna jak na taki dzień:dry: ale co tam poradzimy sobie i bez słonka:tak::-)
wczoraj siedziałam dwie godziny w kuchni, by wyczarowac smakołyki dla mojego dziecka na dzis - zrobiłam rogaliki krucho-drożdżowe z dzemem malinowym i z powidąłmi i do tego takie ciasteczka jeszcze Kuchnia Agaty: Klasyczne maślane ciasteczka z cukrem i dżemem malinowym (wersja z dżemikiem na srodku) - jedno serduszko połozylam na stoliczku przy łózku Huberta (bo spał jak wychodziłam do pracy) i juz dzownił szczęsliwy i dziekował za niespodziankę :-) do tego dostał laurke (sam sie o nia prosił wczoraj:-D i tatus siedział i wycinal wieczorkiem). A jeszcze inne niespodzianki czekają - m.in. rower :-) ech, bedzie cudny dzien czuję :tak:

miłego dnia dziewczyny!!!!

no ja pamiętam jako dziecko uwielbiałam ten dzień.latałam po ulicy i wszędzie dawali lizaki, balony i pamiętam ( dla tych z gdańska- we wrzeszczu był kiedyś dom towarowy Neptum później Galeria Centrum blisko Cristala) tam było najwięcej atrakcji dla dzieci i dawali na każdym piętrze lizaki i dł€gie balony z nosem na druciku.

Szymek na śniadanie otworzył 4 niespodzianki joy ale smoka nie było, no i zachwycony encyklopedią wertował 4 razy i krzyczał wręcz z radości aż wypieki dostał od tych dinozaurów dostałteż laurkę z dinozaurem z kulek jako zaproszenie do łeby do Dinozaórw jeszcze trochę niespodzianek go czeka.za to mnie czeka odkurzanie więc spadam muszę szybko się obrobić bo do sklepu muszę lecieć po kartofle na frytki.

miłęgo cudownego rodzinnego wesołego Dnia Dziecka dla każdego- bo każdy był z nas dzieckiem.

Dzień Dobry:-)

miłęgo cudownego rodzinnego wesołego Dnia Dziecka dla każdego- bo każdy był z nas dzieckiem.
Tak naprawdę to nadal nimi jesteśmy, tylko trochę większymi;-)
dzien_dziecka_12.jpg
Wszystkiego najsłodszego i najmilszego z okazji Waszego Święta!

Miłego dnia:-)

Witam:-)

wczorajszy dzien bardzo udany, Hubek zadowolony i zachwycony rowerkiem, chociaz ostroznie podchdzi do jazdy na nim. No ale kwestia wprawy myślę:-)

miłego dzionka babencje:tak:
czy ktos mógłby nas obdarowac wreszcie jakims słonkiem i ciepełkiem:confused:

Witam.
Nasze małe "kinderparty" tez udane,cały dzien u siorki.
tylko jak wróciłam i zobaczyłam tone kurzu,wielka dziure w łazience,tooooo juz mi mina zrzędła.

Czesc
u nas szaro buro....nic się nie chce... ale od jutra pogoda ma sie poprawiać a w weekend to w ogóle super słoneczko zapowiadają;-)
Agusia powodzenia na egzaminie:tak:

reklama
Do góry