reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wszystkie piekne lutowe mamuśki :-) Mój malutki skarbik pojawi sie najprawdopodobniej 20 lutego 2010 juz nie moge sie doczekać narazie tylko rozrabia w brzuszku i....:cool2:

reklama
Witam z rana psikając ;-)

kurcze coś mi przeszło przeziębienie a dziś znowu z rana się zaczyna :cool:

zaraz wyruszamy do ikei bo wczoraj udało mi sie sprzedać meble ;-) i może coś kupimy do nas do pokoju fajnie by było w końcu pozbyć się worków w pokojach :tak:i zakończyć remont :tak:

Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję :sorry: Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... :no: I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości :sorry:
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...

Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję :sorry: Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... :no: I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości :sorry:
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...
i ja mówię helou!
Mam prawie jak Joasiek, choć praca jedna czasu jak na lekarstwo:sorry:Może jutro przy szkolnym święcie jakoś się obrobię:eek:

reklama
Hej :-) Wczoraj udało mi się z pracy napisać jednego posta, potem już nie chciały się żadne strony ładować, ani BB, ani żadna inna. Dziś rano był informatyk, kompa miałam zawirusowanego, odwirusował mi i zamontował antywirusa. No i co się okazało :confused: Na wszystkie inne strony mnie wpuszcza, a jak chcę wejść na jakikolwiek post na BB, to odrazu komp krzyczy, że strona jest zawirusowana :szok:
Ale to chyba coś nie tak, bo w domu mam też antywirusa i nie mówi mi, że mam wirusa :confused2:

Do góry