reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam wszystkie piekne lutowe mamuśki :-) Mój malutki skarbik pojawi sie najprawdopodobniej 20 lutego 2010 juz nie moge sie doczekać narazie tylko rozrabia w brzuszku i....
Gratuluję,ale proponuję na ten wątek wejść https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/luty2010-27000/index1226.html,
bo tutaj maluchy 3 latka skończą jak urodzisz.
Witam z rana psikając ;-)
kurcze coś mi przeszło przeziębienie a dziś znowu z rana się zaczyna
zaraz wyruszamy do ikei bo wczoraj udało mi sie sprzedać meble ;-) i może coś kupimy do nas do pokoju fajnie by było w końcu pozbyć się worków w pokojach i zakończyć remont
kurcze coś mi przeszło przeziębienie a dziś znowu z rana się zaczyna
zaraz wyruszamy do ikei bo wczoraj udało mi sie sprzedać meble ;-) i może coś kupimy do nas do pokoju fajnie by było w końcu pozbyć się worków w pokojach i zakończyć remont
oj idzie przed chwila grad padał i sie bialo troche zrobiło za oknem;-)duzo zdrowka GOSIA
oj zima idzie.-.,..
witam;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-)
Mam nadzieję, że się rozpogodzi, bo za oknem tak średnio niestety Mgliście i szaro, ale coś zaczyna się przejaśniać;-)
Miłego dnia:-)
Mam nadzieję, że się rozpogodzi, bo za oknem tak średnio niestety Mgliście i szaro, ale coś zaczyna się przejaśniać;-)
Miłego dnia:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam :-)
Gosiu duzo zdrowia zycze i udanych zakupow w Ikea.
Udanego dnia wszystkim
Gosiu duzo zdrowia zycze i udanych zakupow w Ikea.
Udanego dnia wszystkim
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości
Miśka 5
Mamy lutowe'07
i ja mówię helou!Helou!
Mam prawie jak Joasiek, choć praca jedna czasu jak na lekarstwoMoże jutro przy szkolnym święcie jakoś się obrobię
reklama
Hej :-) Wczoraj udało mi się z pracy napisać jednego posta, potem już nie chciały się żadne strony ładować, ani BB, ani żadna inna. Dziś rano był informatyk, kompa miałam zawirusowanego, odwirusował mi i zamontował antywirusa. No i co się okazało Na wszystkie inne strony mnie wpuszcza, a jak chcę wejść na jakikolwiek post na BB, to odrazu komp krzyczy, że strona jest zawirusowana
Ale to chyba coś nie tak, bo w domu mam też antywirusa i nie mówi mi, że mam wirusa
Ale to chyba coś nie tak, bo w domu mam też antywirusa i nie mówi mi, że mam wirusa