agusia9915
Matka wariatka
hej nie mogę się zorganizować jakoś ..ta pogoda mnie dobija i jeszcze coś innego ech..kosmici;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze może przy bankomacie zostawił :-(Witam Was w podlym nastroju i zalamana moj maz wczoraj wybral wszystkie pieniadze z konta i zgubil portfel:-(
dobrze że ja mam kozaczki dla Emilki ale nawet o nich nie pomyślałam jeszcze by zakładaćWitam:-)
o rany Irtasia co za pech:--( ale macie jakies pieniądze jeszcze, żeby miec na życie??!
Pogoda do d... masakra jakaś, a u was Oliwieczka to sniegu napadało ja tez jeszcze kozaczków dla Hubka nie mam, ale w taka pogode i wietrzysko i tak sie znim na zaden spacer nie wybieram moze w sobotę uda sie wyskoczyc po kozaczki, chyba do Bartka jednak bo oni cos tam maja jeszcze z wyboru
miłego dzionka wszystkim
Zdrówka dla KubusiaIrtasia no pech straszny.
Mój mąż to tez taki pechowiec,ciągle coś gubi
Ale nie łam sie...
Tak wiało w nocy,że głowa mnie rozbolała od tego hałasu,po balkonach u sąsiadów różności latały
Kuba miał gorączkę i majaczył,teraz niby lepiej,ale infekcja jak nic.