reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam
Ponownie was opuscilam bo mialam gosci byla u mnie mama ze siostrzencem , normalnie juz dziekuje bogu ze pojechali bo jeszcze pare dni i bym do glowy dostala wiecznie piski i placze normalnie katastrofa:sorry:

No hej.
a co to za nowy nabytek na NK widziałam?:tak:
Jak tam dzieciaczki i nasza mała panienka Jenni,łobuzuje?;-)

No hej.
a co to za nowy nabytek na NK widziałam?:tak:
Jak tam dzieciaczki i nasza mała panienka Jenni,łobuzuje?;-)
Nowy nabytek z NK to 5 malych piszczkow z dzisiejszej nocy przez ktore nie spalam do 4 rano:shocked2: teraz sobie chlaplam 3 redbule i jestem nowka:-)

A Jenni to juz szkoda gadac cofla sie w rozwoju o jakis rok podpatrzyla u siostrzenca i nie idzie z nia wyrobic np. jak dostaje szalu to nie patrzy czym ale musi rabnac o podloge nawet jak to bedzie szklanka itp. no i zaczela ponownie pokazywac jaka jest duza :sorry: 2 tygodnie wystarczyly aby mi sie dziecko zmienilo :shocked2:

Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.:tak:

Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.:tak:
Ona to podpatrzyla bo Oliver od siostry walil o podloge kubkami i zabawkami itp. a dzis to miala kakao w szklance a poszlo jej cos nie po nosie i walnela nia i poszla z rykiem jak ja bym jej to zrobila normalnie mialam ochote jej przylozyc bo jest coraz gorzej bo do wczoraj rzucala cukierkiem lub zabawka .

Oj,witam z wieczorka:tak::confused2:.Nie mam siły:no:.Najpierw szkola,a potem Warszawa:sorry:.Przynajmniej kupilam sobie kurteke,czapke i apaszke:-);-):tak:.
A jutro do szkoły:cool::eek:.
A wypic nie wypije:no:;-),musze miec odpowiedni nastroj;-):tak:.
Kasiu,naturalne jest to,ze sie troche stresujesz,ale na pewno wszystko bedzie ok:tak:.
Miłego wieczorka wszystkim zycze:tak:

Hej dziewczynki :-)
Ale ze mnie kiepski zawodnik do picia, wypiłam wczoraj jednego drinka, zaprosiłam Was do dalszego drinkowania, a sama zasnęłam usypiając Oliwkę :zawstydzona/y:
Ja poszłam spać, a tu takie zagęszczenie się zrobiło aż miło :happy:
Witaj Irtasia po przerwie. Jenni dojdzie do siebie, to napewno przez kontakt z młodszym :tak:
Rozalka, hasło, że faceci to kosmici bardzo mi się podoba :-D Ja z moim kosmitą też wczoraj nadawałam na innych falach (już wiem dlaczego, ja na ludzkich, a on na kosmicznych :-D) no, ale dziś już jest dobrze :tak:

Kurcze, tyle dziś miałam w planach, a dzień przeleciał mi przez palce :crazy:
Spać mi się chce cały dzień :eek: Chyba sobie kawę znów lajsnę, trzecią :szok:

reklama
witam sie:)

ja tak na chwileczke, bo zaraz jedziemy cos zjesc,
mieli przyjsc dzisiaj do nas znajomi ale odmowili
a posprzątałam cały domek dzisiaj dokładnie ...
jutro znow poniedzialek...ale mi przelecial ten weekend;-)

Do góry