irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam:-)Irtasia :-) witam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam:-)Irtasia :-) witam
Witam
Ponownie was opuscilam bo mialam gosci byla u mnie mama ze siostrzencem , normalnie juz dziekuje bogu ze pojechali bo jeszcze pare dni i bym do glowy dostala wiecznie piski i placze normalnie katastrofa
Nowy nabytek z NK to 5 malych piszczkow z dzisiejszej nocy przez ktore nie spalam do 4 rano teraz sobie chlaplam 3 redbule i jestem nowka:-)No hej.
a co to za nowy nabytek na NK widziałam?
Jak tam dzieciaczki i nasza mała panienka Jenni,łobuzuje?;-)
Ona to podpatrzyla bo Oliver od siostry walil o podloge kubkami i zabawkami itp. a dzis to miala kakao w szklance a poszlo jej cos nie po nosie i walnela nia i poszla z rykiem jak ja bym jej to zrobila normalnie mialam ochote jej przylozyc bo jest coraz gorzej bo do wczoraj rzucala cukierkiem lub zabawka .Irtasia pewnie Jenni tak gości odreagowywała i w jakiś sposób jest/była zazdrosna o siostrzeńca,stąd to zachowanie,znane wielu mamom,gdy pojawia sie młodsze dziecie w rodzinie.Oj wiele;-) cierpliwości zycze,wszystko wróci do normy,zobaczysz.
a kotek cudny,oby mama je odchowała i dbała o nie.