reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Cześć:-)

Zacznę od takiej wiadomości: Oliverowi wyszedł wczoraj pierwszy ząbek:tak: O prawie półtora miesiąca wcześniej niż Victorowi;-)

Wczoraj przyjechał do nas kolega mojego męża, zrobiliśmy sobie wieczorem grilla i posiedzieliśmy do 5 rano:szok: Tak się rozgadaliśmy, oni przy piwku, a ja przy soku pomarańczowym, że szok. Ów kolega ma dylemat, bo rozstał się teraz z dziewczyną, z którą się pół roku temu zaręczył, a za rok mieli brać ślub:sorry: Wygadał się, pośmieliśmy się, zapomnieliśmy, że mamy dzieci i poczuliśmy się w końcu jak dwudziestolatki;-) Dobrze, że dzieciaki poszły później spać i wstały o 9, bo nie wiem jakby się do nich zwlekła o 7 rano:eek:

Irtasiu witamy z powrotem:-D

Rozalko mężczyźni są czasem kosmicznie inni niż my:-p

Miłego wieczoru na koniec weekendu:-)

reklama
witam:-)

znowu w pracy...a tak dobrze mi w domku było....:sorry: no ale co tam, dam rade jakos sie przestawić, nie mam wyjscia....
weekend intensywny i "męczący" ale super było: bylismy na 18 urodzinach meża kuzynki, dzieciaki pobawiły sie do 22 i poszły spać z dziadkami a my balowalismy do 2:-) sie wytanczyłam znowu:tak::-)

widzę, że Irtasia powróciła, super, bo juz się zaczełam martwić co z tobą

musze ponadrabiac zaległości w miedzyczasie, a narazie zmykam do pracy, bo tu na mnie czeka masa roboty dzis chyba:confused2:

miłego dzionka:-)

aaa i POWODZENIA KASIAD!!!!! trzymam kciuki za pierwszy dzień pracy:-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
znowu w pracy...a tak dobrze mi w domku było....:sorry: no ale co tam, dam rade jakos sie przestawić, nie mam wyjscia....
A co ja mam powiedzieć po 3,5 roku przerwy :sorry:

Witam wszystkich z placu boju, czyli z pracy. Narazie oswajam się z kompem, programami itp. W miarę możliwości będę się odzywać, ale net tu tak wolno chodzi :szok::crazy:

Kasiad powodzenia;-)

Wolfia gratki dla małego :-D:tak:

Irtasia :szok:oby Jenni sobie nic nie zrobiła że nawet szklanką potrafi rzucić :szok:a kociaki super :tak:

Hejo:-):-)

Irtasiu,
witaj
Kasia, POWODZENIA!!!!!!!
Wolfia, super ze mieliscie taki fajny wieczor i noc. I gratulacje dla Olivera:tak::tak:
Rosmerta, swietnie ze Ty tez mialas udany weekend.

U nas tez weekend udany chociaz meczacy. Odwiedzilam moja siostre i jej meza - bylo swietnie. Milenka oczywiscie jest na takich spotkaniach przeszczesliwa.

reklama
Do góry