reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

dzięki dziewczyny :tak:
katar lekki wrócił muszę się zaopatrzyć w cytrynkę ;-)

dopiero złożoną mam szafę :sorry:tyle się w sklepie nachodziłam że już nóg nie czuję a muszę jechać po coś do jedzenia bo nawet po chleb nie byłam w sklepie :rofl2: jestem wykończona a czeka mnie układanie wszystkiego z worków i porządkowanie pokoju Emilki a jeszcze stolika nie było takiego co chciałam :wściekła/y:

reklama
witam
a u nas od sobity nie działa sieć bezprzewodowa w domu i tylko z doskoku tu wpadłam jutro podobno już nasz informatyk firmowy dostaczy nam nową skrzynkę.

zdrówka dla chorych i dużo sił dla zapracowanych.

Witam z rana:-)

pogoda pod psem i ogólnie jakis taki jesienny nastrój mam... nic sie nie chce...

Gosia to znaczy, ze jednak choc częsciowo zakupy sie udały? pokazuj nam nowe mebelki jak tylko sie ogarniesz ze wszystkim:tak:
no i zdrówka dla ciebie, duuuużo!!! bo za dwóch;-)

miłego dzionka i lepszej pogody wszystkim

Ale wichura,nie wyobrażacie sobie nawet.Właśnie sąsiadce spadły donice z kwiatami,wszystko lata po balkonach,strach wychodzić.:crazy:

Kombinowałam z suwaczkiem i nic nie mogę wkleić,siet.
Coś z kompem,chyba wirusy jakies

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki :-)

U mnie jak wszedzie-pogoda okropna i komputer od jakiegos czasu odmawai mi posłuszeństwa. Raz się włącza a raz nie i nie mam na to wpływu:-( Moze karta graficzna ? Chyba znów szykują sie nieplanowane wydatki:-(

Witam ;-)

Rosmerta no w połowie się udały muszę stolik dokupić chciałam pod kolor szafy ale chyba długo go nie będzie a ja nie mam gdzie szklanki nawet postawić :sorry:;-)

Dziś mam sprzątania a sprzątania a na 12:00 dentista :cool:

Cześć.
Pogoda nie najlepsza, ale w końcu wypadałoby się gdzieś przejść z dzieciakami:tak: Jak Oliver wstanie i nie będzie padać to wyruszamy na spacer i może do sklepu po jakieś ozdoby halloween'owe, bo na osiedlu już sporo domów udekorowanych:-p Myślę, że jakieś naklejki na okna wystarczą jak w ubiegłym roku;-)

Gosiu pochwal się zakupem:tak: Powodzenia u dentysty:tak:

Miłego dnia:-)

Witam :-)
Ja dziś odrobinę lepiej, tzn narazie mam 37,4. Wczoraj się wypociłam z calcypiryną i to chyba trochę pomogło. No, ale do zdrowia daleko...
Strasznie żałuję, że w pracy nie wchodzi mi stronka BB, bo chętnie w przerwach bym coś popisała :-(

reklama
Hej ledwo dojechałam do domu, tyle spadło śniegu! :szok:
opony letnie teraz mąż własnie mi wymieniał bo strach jechać, korki takie 20 na godzine, szok istna masakra ...a moja zosia nie ma jeszcze kozaków, musiałam jej ubrac z tamtego roku ciut ciasnawe :hmm:

Do góry