reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wszystkie piekne lutowe mamuśki :-) Mój malutki skarbik pojawi sie najprawdopodobniej 20 lutego 2010 juz nie moge sie doczekać narazie tylko rozrabia w brzuszku i....:cool2:

reklama
Witam z rana psikając ;-)

kurcze coś mi przeszło przeziębienie a dziś znowu z rana się zaczyna :cool:

zaraz wyruszamy do ikei bo wczoraj udało mi sie sprzedać meble ;-) i może coś kupimy do nas do pokoju fajnie by było w końcu pozbyć się worków w pokojach :tak:i zakończyć remont :tak:

Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję :sorry: Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... :no: I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości :sorry:
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...

Helou!
Wpadłam dać znać, że jeszcze żyję :sorry: Załapałam ostatnio dodatkową robotę i pracuję teraz po kilkanaście godzin dziennie, więc kompletnie nie miałam czasu żeby tu zajrzeć, tylkopraca, praca, praca.... :no: I tak będzie do końca tego tygodnia... może potem uda mi się nadrobić zaległości :sorry:
Mam jeszcze chwilkę czasu w pracy teraz, więc poczytam co tam u Was...
i ja mówię helou!
Mam prawie jak Joasiek, choć praca jedna czasu jak na lekarstwo:sorry:Może jutro przy szkolnym święcie jakoś się obrobię:eek:

reklama
Hej :-) Wczoraj udało mi się z pracy napisać jednego posta, potem już nie chciały się żadne strony ładować, ani BB, ani żadna inna. Dziś rano był informatyk, kompa miałam zawirusowanego, odwirusował mi i zamontował antywirusa. No i co się okazało :confused: Na wszystkie inne strony mnie wpuszcza, a jak chcę wejść na jakikolwiek post na BB, to odrazu komp krzyczy, że strona jest zawirusowana :szok:
Ale to chyba coś nie tak, bo w domu mam też antywirusa i nie mówi mi, że mam wirusa :confused2:

Do góry