reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam i zaraz spadam jak dzis sie zwazylam to sie poryczalam 300 gram od wczoraj rana znow spadlam buuuuuuuuuuuuu:-(

Witam sie w poranek słoneczny!
Dziewczyny umujcie podłogi zrobcie pranie i odpoczywajcie! Nie dajcie sie zwariować Agusia i Ty tez! Zycie nie konczy sie na porządkach :tak:

zycze miłego dnia, ja dzis jade na ostatnie zakupki, takie wieksze, pozniej mamy gosci no i chyba tyle :)

ale jak to jest na tym świecie jedni marzą by zobaczyćchociaż te 300gram mniej ( ja do nich należę) a inni marzą by zobaczyć 300 gram na plusie.

ja od rana mam bilans dobrych wieści na zero
rano tata dzwonił i mówił że ukradli jemu starego żuka którym woził kosiarki łopaty ( zajmuje się zielenią przy osiedlach) no i mają problem bo czym to wozić i wkurzony na maxa wiadomo początek sezonu skąd kasę na nowego.

ale księgowa wyliczyłą pit i dziś zwiezie do US więc mamy z głowy teraz czekamy tylko na kasę.:-):-):-):-)u nas opłaca się że jestem w domu bo prawie połowa ze zwrotu to dzięki mnie no i ponad 1000 dla SZymcia idzie pewnie na tego wspomnianego jeepa :eek::baffled::crazy:

Witam:-) Ja też idę wziąć się za robotę;-)

Witam i zaraz spadam jak dzis sie zwazylam to sie poryczalam 300 gram od wczoraj rana znow spadlam buuuuuuuuuuuuu:-(
Irtasiu nie czekaj tylko szybko idź do lekarza:tak: Im szybciej tym lepiej, a i tym będziesz wiedziała na czym stoisz tzn. od czego ten spadek masy. Trzymaj się dzielnie i stresuj, bo to w niczym Ci nie pomoże - powodzenia:tak:

Irtasiu, to moze z nerwow i z nadmiaru obowiazkow waga tak spada. ALe moze na wszelki wypadek zrob sobie badania krwi i skonsultuj to z lekarzem. ALo w odwrotnej kolejnosci.Trzymaj sie.

Irtasiu nie czekaj tylko szybko idź do lekarza:tak: Im szybciej tym lepiej, a i tym będziesz wiedziała na czym stoisz tzn. od czego ten spadek masy. Trzymaj się dzielnie i stresuj, bo to w niczym Ci nie pomoże - powodzenia:tak:
Dzieki dziewczyny :tak:
Zrobilam sobie termin na 20 do lekarza bo teraz idzie na urlop :baffled:
Byc moze ze to z nerwow bo tak przezywam te prawko ze masakra az po nocach spac nieumie bo mam wrazenie ze ten mlody sie na mnie uwziol a wczoraj to juz wogole i to nie tylko o jazdy chodzi ale takze na zajeciach np. siadaj do przodu a nie z tylu , wez sie podpisz , wez to zobcz, no i na zajeciach jak cos tlumaczy komus musie wpierdzielac oczywiscie o mnie . I nikogo sie nie czepia tylko mnie juz cala grupa to zauwazyla bo nawet mojej puszce od napoju nie odpusci , boziu czasami mam ochote mu tak nagadac ale to by pogorszylo jeszcze sytuacje , juz nie wspomne ze wszyscy jezdza po 2-3 godziny tygodniowo a ja ewentualnie 1 a jak wczoraj rano chcialam zrobic nastepny termin to mi powiedzial ze wieczorem a wieczorem ze znow w czwartek i tak wkolko za nim musze lazic ja to prawko do grudnia chyba bede robic.

reklama
Irtasiu, to ten facet ewidentnie sie na Ciebie uwzial. Co on od Ciebie chce. Czy on tak sobie moze Tobie dawac tylko jedna jazde a innym 3 raqzy wiecej? Przeciez to jakas dyskryminacja. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurcze, zycze Ci zeby to sie skonczylo i zeby facet sobie odpuscil. Nie zazdroszcze. Trzymaj sie.

Do góry