reklama
agusia9915
Matka wariatka
Witam równiez
..nie wiem w co rece włozyc

.....
..nie wiem w co rece włozyc

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Witam sie w poranek słoneczny!
Dziewczyny umujcie podłogi zrobcie pranie i odpoczywajcie! Nie dajcie sie zwariować Agusia i Ty tez! Zycie nie konczy sie na porządkach
zycze miłego dnia, ja dzis jade na ostatnie zakupki, takie wieksze, pozniej mamy gosci no i chyba tyle
Dziewczyny umujcie podłogi zrobcie pranie i odpoczywajcie! Nie dajcie sie zwariować Agusia i Ty tez! Zycie nie konczy sie na porządkach

zycze miłego dnia, ja dzis jade na ostatnie zakupki, takie wieksze, pozniej mamy gosci no i chyba tyle
karola-04
ale jak to jest na tym świecie jedni marzą by zobaczyćchociaż te 300gram mniej ( ja do nich należę) a inni marzą by zobaczyć 300 gram na plusie.
ja od rana mam bilans dobrych wieści na zero
rano tata dzwonił i mówił że ukradli jemu starego żuka którym woził kosiarki łopaty ( zajmuje się zielenią przy osiedlach) no i mają problem bo czym to wozić i wkurzony na maxa wiadomo początek sezonu skąd kasę na nowego.
ale księgowa wyliczyłą pit i dziś zwiezie do US więc mamy z głowy teraz czekamy tylko na kasę.:-):-):-):-)u nas opłaca się że jestem w domu bo prawie połowa ze zwrotu to dzięki mnie no i ponad 1000 dla SZymcia idzie pewnie na tego wspomnianego jeepa

ja od rana mam bilans dobrych wieści na zero
rano tata dzwonił i mówił że ukradli jemu starego żuka którym woził kosiarki łopaty ( zajmuje się zielenią przy osiedlach) no i mają problem bo czym to wozić i wkurzony na maxa wiadomo początek sezonu skąd kasę na nowego.
ale księgowa wyliczyłą pit i dziś zwiezie do US więc mamy z głowy teraz czekamy tylko na kasę.:-):-):-):-)u nas opłaca się że jestem w domu bo prawie połowa ze zwrotu to dzięki mnie no i ponad 1000 dla SZymcia idzie pewnie na tego wspomnianego jeepa

karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
to tak jak ja.

Irtasiu, to moze z nerwow i z nadmiaru obowiazkow waga tak spada. ALe moze na wszelki wypadek zrob sobie badania krwi i skonsultuj to z lekarzem. ALo w odwrotnej kolejnosci.Trzymaj sie.
Witam równiez
..nie wiem w co rece włozyc.....
to tak jak ja.

Irtasiu, to moze z nerwow i z nadmiaru obowiazkow waga tak spada. ALe moze na wszelki wypadek zrob sobie badania krwi i skonsultuj to z lekarzem. ALo w odwrotnej kolejnosci.Trzymaj sie.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) Ja też idę wziąć się za robotę;-)
Im szybciej tym lepiej, a i tym będziesz wiedziała na czym stoisz tzn. od czego ten spadek masy. Trzymaj się dzielnie i stresuj, bo to w niczym Ci nie pomoże - powodzenia
Irtasiu nie czekaj tylko szybko idź do lekarzaWitam i zaraz spadam jak dzis sie zwazylam to sie poryczalam 300 gram od wczoraj rana znow spadlam buuuuuuuuuuuuu:-(

irtasia27
Dzieki dziewczynyIrtasiu nie czekaj tylko szybko idź do lekarzaIm szybciej tym lepiej, a i tym będziesz wiedziała na czym stoisz tzn. od czego ten spadek masy. Trzymaj się dzielnie i stresuj, bo to w niczym Ci nie pomoże - powodzenia
![]()

Zrobilam sobie termin na 20 do lekarza bo teraz idzie na urlop

Byc moze ze to z nerwow bo tak przezywam te prawko ze masakra az po nocach spac nieumie bo mam wrazenie ze ten mlody sie na mnie uwziol a wczoraj to juz wogole i to nie tylko o jazdy chodzi ale takze na zajeciach np. siadaj do przodu a nie z tylu , wez sie podpisz , wez to zobcz, no i na zajeciach jak cos tlumaczy komus musie wpierdzielac oczywiscie o mnie . I nikogo sie nie czepia tylko mnie juz cala grupa to zauwazyla bo nawet mojej puszce od napoju nie odpusci , boziu czasami mam ochote mu tak nagadac ale to by pogorszylo jeszcze sytuacje , juz nie wspomne ze wszyscy jezdza po 2-3 godziny tygodniowo a ja ewentualnie 1 a jak wczoraj rano chcialam zrobic nastepny termin to mi powiedzial ze wieczorem a wieczorem ze znow w czwartek i tak wkolko za nim musze lazic ja to prawko do grudnia chyba bede robic.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Irtasiu, to ten facet ewidentnie sie na Ciebie uwzial. Co on od Ciebie chce. Czy on tak sobie moze Tobie dawac tylko jedna jazde a innym 3 raqzy wiecej? Przeciez to jakas dyskryminacja. 

Kurcze, zycze Ci zeby to sie skonczylo i zeby facet sobie odpuscil. Nie zazdroszcze. Trzymaj sie.