reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witajcie!
Kurczę irtasia to dopiero masz zagwostkę, co się dzieje, że tak gubisz kg. Szkoda, że wizytę masz dopiero 20, to jeszcze kupę czasu:eek:.
Na mnie stresy i nerwy niestety nie działają w taki sposób, żeby gubić kg, a wcale bym się nie pogniewała;-)Tylko dieta i ćwiczenia, a potem najgorsza sprawa, utrzymać to co się straciło:sorry:
Nie szalejcie kobiety z tymi świętami, co druga nie wie w co ręce włożyć:baffled:to tylko 2 dni świąt, a narzucacie sobie tempo, jakby święta miały trwać miesiąc, a zamiast przyjemnego rodzinnego bycia razem, miały was odwiedzić dwa tuziny wścibskich teściowych:rofl2::szok::-Dktóre sprawdzą najdalsze zakamarki w waszych na pewno czystych przecież mieszkankach:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny :tak:
Zrobilam sobie termin na 20 do lekarza bo teraz idzie na urlop :baffled:
Byc moze ze to z nerwow bo tak przezywam te prawko ze masakra az po nocach spac nieumie bo mam wrazenie ze ten mlody sie na mnie uwziol a wczoraj to juz wogole i to nie tylko o jazdy chodzi ale takze na zajeciach np. siadaj do przodu a nie z tylu , wez sie podpisz , wez to zobcz, no i na zajeciach jak cos tlumaczy komus musie wpierdzielac oczywiscie o mnie . I nikogo sie nie czepia tylko mnie juz cala grupa to zauwazyla bo nawet mojej puszce od napoju nie odpusci , boziu czasami mam ochote mu tak nagadac ale to by pogorszylo jeszcze sytuacje , juz nie wspomne ze wszyscy jezdza po 2-3 godziny tygodniowo a ja ewentualnie 1 a jak wczoraj rano chcialam zrobic nastepny termin to mi powiedzial ze wieczorem a wieczorem ze znow w czwartek i tak wkolko za nim musze lazic ja to prawko do grudnia chyba bede robic.
nie wiem jakie zasady panują w Niemczech ale w Polsce napewno bez względu na to jaki to kurs to obowiązuje jedna zasada KLIENT NASZ PAN kochana musisz wymagać swego i tyle.może trzeba trochę stanowczo do niego podejść.Zwrócić uwagę, że grupa nie jest jedno osobowa tylko bardziej liczna a ty indywidualnego kursu nie potrzebujesz no chyba, że to ma przyśpieszyć naukę i ma ciebie lepiej przygotować do egzaminu.
Ja bym sobie napewno na coś takiego nie pozwoliła w końcu to nie jest kurs za darmo prawda tylko płacisz gościowi tyle samo co inni.
Nawet jeśli to on będzie egzaminatorem( bo nie wiem jak to wygląda) to nie warto być szarą myszą tylko lepiej odważną tygrysicą- kto wie może tego on właśnie oczekuje, abyś jakoś się postawiła.

nie wiem jakie zasady panują w Niemczech ale w Polsce napewno bez względu na to jaki to kurs to obowiązuje jedna zasada KLIENT NASZ PAN kochana musisz wymagać swego i tyle.może trzeba trochę stanowczo do niego podejść.Zwrócić uwagę, że grupa nie jest jedno osobowa tylko bardziej liczna a ty indywidualnego kursu nie potrzebujesz no chyba, że to ma przyśpieszyć naukę i ma ciebie lepiej przygotować do egzaminu.
Ja bym sobie napewno na coś takiego nie pozwoliła w końcu to nie jest kurs za darmo prawda tylko płacisz gościowi tyle samo co inni.
Nawet jeśli to on będzie egzaminatorem( bo nie wiem jak to wygląda) to nie warto być szarą myszą tylko lepiej odważną tygrysicą- kto wie może tego on właśnie oczekuje, abyś jakoś się postawiła.
Niewiem nawet co bym miala mu powiedziec bo on raz jest mily az do opbrzydniecia i do dupy bez mydla by wlazl a czasem jak cos mi powie to az mi w piety poszlo i niby tylko bzdury a jak w poniedzialek mu sie odgryzlam to glowe odwrucil i myslalam ze sie obrazil ale gdzie tam we wtorek z rana pieknie usmiechniety a za moment buuuuuuuuch znow dogadal ze zaklnelam pod nosem po polsku no i spokoj byl ale do wieczora:baffled:

o kurde IRTASIa bez sensu ten facio...ale KAROLA ma racje nie tylko w Polsce ale szczegolnie i tu KLIENT NASZ PAN i NIE MOZESZ SIE DAC MU PODPORZADKOWAC!!!
wiem wiem latwiej gadac niz zrobic, ale nie daj sie streSowi kochana bo widzisz jakie sa tego efekty!
trzymamy za Ciebie kciuki i na pewno bedzie ok

AHA A PEWNA OSOBA KTORA BARDZO CENIE WYZNAJE TEORIE 8(po poznaniu niemieckiej rzeczywistosci) ZE IM BARDZIEJ JEST SIE NIEMILYM TYM BARDZIEJ LUDZIE ODCZUWAJA DO CIEBIE RESPEKT I CIE POWAZAJA; MUSISZ WIEC KONIECZNIE ZMIENIC TAKTYKE Z TYM INSTRUKTOREM A WTEDY ON BEDZIE MALY:tak::tak::-D:-D

qa tak poza tym wymywal okna dzis i ..swieta moga nadejsc he he...jestem minimalistka:-p

Witam:-)
wczoraj znowu dzień wolny miałam, niby fajnie, ale z robotą kiepsko i mamy lekki przestój w firmie:baffled: no a pieniądze z nieba nie spadną:nerd::baffled::-(

Irtasia nie ciekawie z tą twoja wagą, ale może to faktycznie przez ten kurs na prawko:eek: co za facet z tego instruktora no :crazy: ale o sowje godziny na jazdy walcz, bo faktycznie bedziesz w nieskończonośc robiła to prawko, a w twoim przypadku im wczesniej skończysz tym lepiej dla twojego organizmu:tak:

Miska super że mąż szczęśliwie wrócił z podroży:-)

szalejecie dziewuszki przed tymi swiętami:szok: nie dajcie się zwariować, bo ze świąt zadnej przyje,mności nie bedzie jak padniecie na pyszczek w niedziele:sorry:

miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Witam :-)
U nas dziś się chmurzy, ale humorek i tak dopisuje.
Położyłam się wczoraj wcześnie, nocka była bez pobudek, więc jestem wyjątkowo wyspana :tak:

Irtasia, ten Twój instruktor jest jakiś niezrównoważony psychicznie :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry