reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)
Dzis wkoncu wyspana z wagi nic niespadlam :-) a co do goscia z prawka zobaczymy dzis wieczorem bede walczyc o jazdy :sorry::tak:

u mnie tez pochmurno i jak u Agusi Szymek wstał o 6 i zero spania aby go namówić na choć godzinkę.
wczoraj trochę się obrobiłam więc dziś spokojny wieczór jutro kolejna fala pieczenia spoko.

ja chcę słoneczko:angry::angry::angry:no już

czesc

Leje i wieje u nas. Jeju i znow caly dzin w domu . Milena marudna - wlasnie zjada druga wersje sniadania, bo pierwsza po kilku kesach znudzila jej sie.

Irtasiu, to dobrze ze dzis waga bez zmian. Powodzenia wieczorem - zobaczysz uda sie. Trzymam kciuki.

Witam:tak:
u nas pachnie wiosną po deszczyku, słońce się niemrawo przebija przez chmury, oby na święta nie było gorzej, bo pewnie zbyt na słońce nie ma co liczyć, jak zwykle u nas jak przychodzą święta pogoda spyla gdzie pieprz rośnie:-D
chociaż może nie będzie tak źle, bo przed godziną rozmawiałam z mamą i w okolicach Szczecina piękne słońce, a moi rodzice z nudów postanowili posadzić ziemniaki na swojej działce:tak::-D

Witam sie po dłuższej przerwie..

niestety trochę miałam problemów i nie miałam możliwości sie odezwać...
w ogóle to z netem znowu nieciekawie...

Nawet nie wiem czy dam rade nadgonić czytanko wiec chyba nie zacznę - wybaczcie proszę !!!
W końcu wiosna..u nas ciepło i słonecznie od ponad tygodnia...święta sie zbliżają i wszyscy jakoś sie nakręcają....niestety ja przepłaciłam to depresją...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Poza tym u nas wszystko ok, Filip coraz bardziej sprytny i rozgadany i oczywiscie jak na chłopaka przystało - szaleje...co wcale mi nie pomaga

W pracy dno, ale o tym to juz pisac mi sie nawet nie chce...

No i kochane lutóweczki wiem, ze nie dam rady tu juz zajrzeć przed swietai, wiec

Wszystkim Wam, dzieciaczkom i Waszym rodzinom

zdrowych, radosnych, spędzonych w gronie najbliższych osób w atmosferze spokoju i miłości,
kolorowych i pełnych słońca
Świat Wielkanocnych
Oliwia, Filip z T.

i ja chyba przed świętami ostatni raz zaglądam na nasze bb:tak:, więc:
[FONT=&quot]Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka,
mokrego poniedziałku, ciepłych promyków
wiosennego słońca oraz samych uśmiechów.
[/FONT]

Renia z rodzinką

reklama
Do góry