reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
a moja odmówiła spania :wściekła/y:

w dodatku jak sprzątalam ich pokój odkryłam że jeden regał jest na maxa niestabilny, wystarczy go lekko pociągnąć i leci - więc regał leży na podłodze a bajzel jest większy niż był :angry::angry::angry:

Witam:-)
U mnie szaro, buro i ponuro, mała drugi dzień nieznośna przez wychodzące ząbki ,a ja tez jakas taka niewyraźna dzisiaj jestem.
Na szczeście zadnych gości w ten weekend nie mamy więc planuję trochę poleniuchowac pod ciepłym kocem z książką w ręku:-)
Miłego dnia i udanego weekendu:-)

Wisnia spokojnie:tak: ale jak to odmowiła spania?
Madzix u nas tez szaro...moze nie szaro a biało sypie i sypie mam juz dosyć zimy, musiałam robic parkngi na ogrodku na jutro dla odwiedzających, ze tez wszyscy musza samochodami:dry:

Miska ja bym juz nie robiła torta drugi raz.

Milego sprzątania!
a ja zmykam robic sałatki:tak:

Milena spala 3,5 godziny!!!! Wiec mialam czas odpoczac i poczytac ksiazke. Teraz Milka chodzi ze sciereczka i bawi sie w sprzatanie. Wszystko wyciera lacznie ze swoimi wlosami:rofl2::rofl2::rofl2:

cześć.u nas nie było drzemki wcale i teraz też za bardzo mu się spać nie chce:no:,a myślałam,że odpocznę sama.
zdrówka dla wszystkich:rofl2:

A jednak wpadlam na chwilke;-)
Julcia spi, jedno ciacho zrobione, pod drugi biszkopt upieczony...reszta jutro bo mi sie nie chce....tez troszke odpoczynku sie nalezy,......
Mezus w mieszkanku wiec mi nie marudzi nad glowa:-D

reklama
Pa Justynka!;-):tak:
Dzis piątek 13-tego:szok:...przewrócilam sie i podarlam nowe jeansy:baffled:.Smiałam sie z upadku jak wariatka,dopoki nie zobaczyłam tych spodni:sorry2:.

Do góry