reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oj Tycia, a ja myślałam, że to tylko mój Patryk jest taki gapciu ;-)
Kupiłam mu nowe spodnie (dresy), na drugi dzień kolega siedzący na podłodze w szkole go pociągnął za nie coś w okolicy nogawki i pupy i spodnie spruły się w kroku i do połowy nogawki - na szczęście na szwie.
A tak na poważnie, to gdzie się przewróciłaś :confused: Nic się nie stało :confused:

reklama
Mialam do pokonania jeden schodek no i ...go nie pokonałam:-D.Troche starłam kolano;-):-D.

Tycia, szkoda kolana i szkoda spodni, ale dobrze, że nic poważniejszego się nie stało :tak:

Słyszałyście dziewczyny, że 13 latek został ojcem w Wielkiej Brytanii, a matka ma 15 lat?
Tu jest ten artykuł:
W. Brytania: 13-latek został ojcem- Onet.pl - Wiadomości -13.02.2009
Piszą w nim, że chłopak nie wygląda na 13 tylko na 8, nie chciało mi się wierzyć, ale jak zobaczyłam jakie to dzieci, to do teraz jestem w szoku :szok:
Dad at 13 | Boy Alfie Patten, 13, becomes father of baby girl Maisie with girlfriend Chantelle Steadman, 15 | The Sun |News
na stronce można obejrzeć filmik.

Ostatnia edycja:
Pa Justynka!;-):tak:
Dzis piątek 13-tego:szok:...przewrócilam sie i podarlam nowe jeansy:baffled:.Smiałam sie z upadku jak wariatka,dopoki nie zobaczyłam tych spodni:sorry2:.
mam nadzieję,że nic Ci sie nie stało:szok:,a jeśli chodzi o spodnie,to takie porwane znów są w modzie:rofl2:.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia świętego Walentego:-D:laugh2::happy2: Wam życzę:tak:

Tycia, szkoda kolana i szkoda spodni, ale dobrze, że nic poważniejszego się nie stało :tak:

Słyszałyście dziewczyny, że 13 latek został ojcem w Wielkiej Brytanii, a matka ma 15 lat?
Tu jest ten artykuł:
W. Brytania: 13-latek został ojcem- Onet.pl - Wiadomości -13.02.2009
Piszą w nim, że chłopak nie wygląda na 13 tylko na 8, nie chciało mi się wierzyć, ale jak zobaczyłam jakie to dzieci, to do teraz jestem w szoku :szok:
Dad at 13 | Boy Alfie Patten, 13, becomes father of baby girl Maisie with girlfriend Chantelle Steadman, 15 | The Sun |News
na stronce można obejrzeć filmik.
Szoook!
mam nadzieję,że nic Ci sie nie stało:szok:,a jeśli chodzi o spodnie,to takie porwane znów są w modzie:rofl2:.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia świętego Walentego:-D:laugh2::happy2: Wam życzę:tak:
Dziękuje i wzajemnie.:tak:

Wstałam o 7.00 i nic mi sie nie chce.:baffled:

Oliwieczka pytałaś jak to odmówiła spania - a no normalnie położyłam ją na drzemkę poleżała zregenerowała się i dyla z łóżeczka z hasłem: "nie cię aaa" :rofl2:

Tyciu ależ miałaś pecha no... spodni szkoda ale dobrze że Tobie nic poważnego się nie stało :tak:

Kasiad w szoku jestem straszliwym....

Justynka dzięki i wzajemnie :tak:

a moja Patrycja, żeby nie było za dobrze, wczoraj jak biegła wieczorem z łazienki wyrąbała kolanem w futrynę :crazy: kolejny siniol do kolekcji :wściekła/y:
lecę cosik szykować bo sen mi się spełni że goście przyjadą a ja w proszku będę :-p

ps. coś niesamowitego się stało = moja teściowa się zadeklarowała że przyjedzie i zajmie się dziewczynami żebym mogła sobie wszystko przygotować :szok::szok::szok::szok:

reklama
hej ja tylko na chwile mąż poszedl do pracy a ja samam ze wszytskim zostalam:crazy:

oj Wisnia:sorry2:
ale tesciwa Cie zaskoczyła:-)

Tycia szkoda jeansow ale jak pisze justynka sa w modzie takie potargane :sorry2:

paaaaaa

Do góry