reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Helol,

u nas tez szaro-buro i zimno. Milena jeszcze spi, za to w nocy sie wiercila i marudzila. Glowa mnie boli i jakas przybita jestem

reklama
Witam:-) A ja się zastanawiam nad pójściem z Vickiem do fryzjera:-p Może w końcu by mu podciąć włoski, bo już się długie robią i trochę mu w oczka wchodzą. Ciekawe jak by zareagował, bo to jego pierwszy raz;-) Mam nadzieję, że lepiej niż na obcinanie paznokci u stópek:eek::rofl2: Po kilka każdego dnia, czasem się 6 zdarzy jednego dnia:sorry::laugh2:

a my jak wyszłyśmy do przedszkola przed 9 to wróciłyśmy po 12 do domu taka fajna pogoda że aż się nie chce w domu siedzieć :-)

a teraz kombinuję co by tu zrobić żeby z małżem do Rzeszowa się zabrać ;-) tylko nie ma za bardzo chętnych do zostania z potworkami nocną porą

Ale jestem :wściekła/y: Tydzien temu zjechal mi z dekodera TVN i jak tam dzwonilam to mi gadali ze mam zle satke ustawiona maz przez 3 dni skakal z nia po balkonie i nic a ja z glupoty wyciagnelam karte i wlozylam ja spowrotem i zadzialalo ale na 5 minut i znikal:baffled: i gosciu z polsatu mi powiedzial ze to dekoder zepsuty jest bo nawet pokazuje ze niemam sygnalu tylko dziwnym trafem polowe programow mam a niby niepowinnam:confused2: i teraz na gwalt potrzebuje drugi ale zanim mi siostra kupi to chyba z miesiac minie a sama kasa do nich tydzien idzie:crazy: a ja akurat do szczescia to tvn potrzebuje:-:)baffled::crazy:

Czesc:)

Jestem zla dzis troszeczke bo dostalam wyplaty....zdeczka za malo......och ale szkoda gadac/........zaplaciala kase ztej najnizszej nie z tego co mowila ze bedzie......ach gadal bez ladu i skladu.....

chwilke zajrze co u Was i zmykam lulu.....

Oliwieczka wracaj;)))

reklama
Ale jestem :wściekła/y: Tydzien temu zjechal mi z dekodera TVN i jak tam dzwonilam to mi gadali ze mam zle satke ustawiona maz przez 3 dni skakal z nia po balkonie i nic a ja z glupoty wyciagnelam karte i wlozylam ja spowrotem i zadzialalo ale na 5 minut i znikal:baffled: i gosciu z polsatu mi powiedzial ze to dekoder zepsuty jest bo nawet pokazuje ze niemam sygnalu tylko dziwnym trafem polowe programow mam a niby niepowinnam:confused2: i teraz na gwalt potrzebuje drugi ale zanim mi siostra kupi to chyba z miesiac minie a sama kasa do nich tydzien idzie:crazy: a ja akurat do szczescia to tvn potrzebuje:-:)baffled::crazy:
Irtasiu,a masz dekoder z nagrywarka?Jesli tak,to mi powiedzieli,ze antena musi miec okreslona wielkosc...i ta z Polsatu moze byc za mała.
Ja zamowiłam "n-ke" i czekam na dostawe:tak:.
I niestety nowy tv nie działa za fajnie:no:.Brat i mama maja takie same i u nich podobno super:baffled:.Jak na "n" tez bedzie taki kiepski,to bedziemy reklamowac:baffled:.

A tak poza tym,to zero czasu na neta:no:.
Oliwieczka,usciskaj Zosie i szybko wracajcie:tak:

Do góry