reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Helol,

u nas tez szaro-buro i zimno. Milena jeszcze spi, za to w nocy sie wiercila i marudzila. Glowa mnie boli i jakas przybita jestem

reklama
Witam:-) A ja się zastanawiam nad pójściem z Vickiem do fryzjera:-p Może w końcu by mu podciąć włoski, bo już się długie robią i trochę mu w oczka wchodzą. Ciekawe jak by zareagował, bo to jego pierwszy raz;-) Mam nadzieję, że lepiej niż na obcinanie paznokci u stópek:eek::rofl2: Po kilka każdego dnia, czasem się 6 zdarzy jednego dnia:sorry::laugh2:

a my jak wyszłyśmy do przedszkola przed 9 to wróciłyśmy po 12 do domu taka fajna pogoda że aż się nie chce w domu siedzieć :-)

a teraz kombinuję co by tu zrobić żeby z małżem do Rzeszowa się zabrać ;-) tylko nie ma za bardzo chętnych do zostania z potworkami nocną porą

Ale jestem :wściekła/y: Tydzien temu zjechal mi z dekodera TVN i jak tam dzwonilam to mi gadali ze mam zle satke ustawiona maz przez 3 dni skakal z nia po balkonie i nic a ja z glupoty wyciagnelam karte i wlozylam ja spowrotem i zadzialalo ale na 5 minut i znikal:baffled: i gosciu z polsatu mi powiedzial ze to dekoder zepsuty jest bo nawet pokazuje ze niemam sygnalu tylko dziwnym trafem polowe programow mam a niby niepowinnam:confused2: i teraz na gwalt potrzebuje drugi ale zanim mi siostra kupi to chyba z miesiac minie a sama kasa do nich tydzien idzie:crazy: a ja akurat do szczescia to tvn potrzebuje:-:)baffled::crazy:

Czesc:)

Jestem zla dzis troszeczke bo dostalam wyplaty....zdeczka za malo......och ale szkoda gadac/........zaplaciala kase ztej najnizszej nie z tego co mowila ze bedzie......ach gadal bez ladu i skladu.....

chwilke zajrze co u Was i zmykam lulu.....

Oliwieczka wracaj;)))

reklama
Ale jestem :wściekła/y: Tydzien temu zjechal mi z dekodera TVN i jak tam dzwonilam to mi gadali ze mam zle satke ustawiona maz przez 3 dni skakal z nia po balkonie i nic a ja z glupoty wyciagnelam karte i wlozylam ja spowrotem i zadzialalo ale na 5 minut i znikal:baffled: i gosciu z polsatu mi powiedzial ze to dekoder zepsuty jest bo nawet pokazuje ze niemam sygnalu tylko dziwnym trafem polowe programow mam a niby niepowinnam:confused2: i teraz na gwalt potrzebuje drugi ale zanim mi siostra kupi to chyba z miesiac minie a sama kasa do nich tydzien idzie:crazy: a ja akurat do szczescia to tvn potrzebuje:-:)baffled::crazy:
Irtasiu,a masz dekoder z nagrywarka?Jesli tak,to mi powiedzieli,ze antena musi miec okreslona wielkosc...i ta z Polsatu moze byc za mała.
Ja zamowiłam "n-ke" i czekam na dostawe:tak:.
I niestety nowy tv nie działa za fajnie:no:.Brat i mama maja takie same i u nich podobno super:baffled:.Jak na "n" tez bedzie taki kiepski,to bedziemy reklamowac:baffled:.

A tak poza tym,to zero czasu na neta:no:.
Oliwieczka,usciskaj Zosie i szybko wracajcie:tak:

Do góry