reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Mi też się wydaje, że wszędzie robią takie badanie teraz :confused: No ale może zrobili, tylko ktoś się nie przyłożył :confused:
badanie jest wazne na dany moment badania
czyli swiadczy o tym ,ze dziecko słyszy dobrze (w dniu badania)
kazda infekcja ,a w tym przypadku krwiak pogarsza
sarka miała ale po takiej ilosci infekcji powina miec badane ponownie

jak i wzrok(jesli po porodzie był podany tlen i lezało w inkubatorze)a nie miała:-:)zawstydzona/y:

przykre ta cała sytuacja ..współczuje:-(

Zmiana tematu :rofl2: Jenni jutro idzie na zdjecie do fotografa bedzie miala z Chrisem w przedszkolu robione z tym swoim wielkim guzem zielono-zoltym na pol czola :baffled::-D

witajcie :-)

oby dalsze badania tego maluszka posżly pomyslnie i zeby nie potwierdziło sie najgorsze...

Nuska dobrze, że nie było jednak tego manka:tak: pewnie miałaś mega stresa, co?

u was też tak okropniasto za oknem?? pada i wieje paskudnie:baffled:

miłego dnia:-)

Witam :-)
U nas też szaro-buro-wietrznie-deszczowo, a ja muszę dziś lecieć do Skarbówki :confused2:
Dziś obudziałam się z takimi zawrotami, że cały świat mi świrował, nadal zresztą mi się kręci w głowie :baffled:

reklama
Do góry