reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasiu,a masz dekoder z nagrywarka?Jesli tak,to mi powiedzieli,ze antena musi miec okreslona wielkosc...i ta z Polsatu moze byc za mała.
Ja zamowiłam "n-ke" i czekam na dostawe:tak:.
I niestety nowy tv nie działa za fajnie:no:.Brat i mama maja takie same i u nich podobno super:baffled:.Jak na "n" tez bedzie taki kiepski,to bedziemy reklamowac:baffled:.
Ja juz cos mialam z tym dekoderem od poczatku ale mi wmawiali przez telefon ze to zasieg slaby a dzis okazalo sie ze jednak moj dekoder prawdopodobnie jest zepsuty a ciekawe ile nowy bedzie mnie kosztowal :baffled: ja "n-ki" niechce bo tam niema polsatow:sorry:
Dekoder mam jeszcze ten stary ten z nagrywarka weszedl krotko po tym jak ja wzielam swoj :/

reklama
Brak Polsatu faktycznie jest minusem,ale nam Jacus zrobi go z anteny naziemnej.Ogladam tam moze 2-3 programy,wiec to nie bedzie problem,mam nadzieje:sorry:.
Konrad jeszcze spi i tylko maca reka czy jestem obok.Zaczal mu sie "mamusiowy" okres zdecydowanie.Gorzej,bo nie chce spac w łóżeczku:no:.On musi sie do mnie ptzytulac i tak zasypia.Jak sie w nocy obudzi i zobaczy,ze jest w swoim,to od razu płacz i chce do nas.A my zakochani rodzice od razu bierzemy go do siebie;-):sorry:

hejka BB-babeczki.
Witam o poranku,ale sie wyspałam,aż do 7.30:-D
Tycia to nieciekawe te nocki.Kubula tez ma mamusiowe dni,a nawet tygodnie:-Dciagle słyszę "mama opa"i chce na raczki,ja go przytulam i dalej do zabawy,ale jak bumerang wraca.No ale Kubalinski to zawsze był wrażliwuiec i mamusia była konieczna w zasiegu wzroku.
W nocy tez chciał do nas,ale ja udawałam,że nie słyszę,bo ostatniej nocy pokopał mnie strasznie i uderzył w nos,więc grzecznie wzioł misia i zasnoł.O dziwo spał dobrze pomimo kataru....:tak:

Brak Polsatu faktycznie jest minusem,ale nam Jacus zrobi go z anteny naziemnej.Ogladam tam moze 2-3 programy,wiec to nie bedzie problem,mam nadzieje:sorry:.
Konrad jeszcze spi i tylko maca reka czy jestem obok.Zaczal mu sie "mamusiowy" okres zdecydowanie.Gorzej,bo nie chce spac w łóżeczku:no:.On musi sie do mnie ptzytulac i tak zasypia.Jak sie w nocy obudzi i zobaczy,ze jest w swoim,to od razu płacz i chce do nas.A my zakochani rodzice od razu bierzemy go do siebie;-):sorry:
No ja niemam takiej mozliwosci z tym polsatem:sorry:
A ja dzis niewyspana o 1 usnelam o 6.40 wstalam:baffled:

Witam:-)

Nuśka to nieładnie ze okroili ci pensję:eek: podał chociaż powód dlaczego dostałaś mniej kaski niz sie umówiliscie?

u nas też mamusiowy okres, wszystko tylko z mamą chce robic, no ale staramy sie go namawiać do zabaw z tata np, i zwykle sie udaje. Rozalka dzieci z AZS to właśnie takie wrażliwce i emocjonalne bardzo dzieciaki....

miłego dnia zyczę wszystkim lutówkom:-)

Hejo

Irtasiu,
my tez mielismy popsuty dekoder Polsatu. Maz zanoisl go do tego punktu gdzie kupowalismy Polsat. Tam przyjeli nasz dekoder do naprawy i dali zastepczy. Facet powiedzial ze dekodery z tej serii (samsung) dosc czesto sie psuja. Niestety naprawiali ten dekoder okolo 2 m-ce.

Witam dopiero teraz;-) Dzisiaj na 9 do szpitala na wizytę, potem na małe zakupy. Stwierdziłam, że jak już mój mąż jest dzisiaj w domu i auto stoi, to je odkurzę, bo aż strach do niego wsiadać:-p Pokruszone ciastka, chrupki kukurydziane i zwykły syfek z butów, ale przynajmniej już jest czysto, bo zawsze tylko wycieraczki wytrzepałam, bo nie było czasu i okazji. Powiedziałam mężowi, że trzeba się wziąć w końcu za ten samochód, bo nie chce w takim błaganie drugiego dziecka ze szpitala przywozić:rofl2::-D A on jak zwykle siedział i grał w swojego WoW'a:-p Czasem już mam go dosyć:crazy: Dobrze, że jak na 30 tydzień ciąży czuję się dobrze i radzę sobie ze wszystkim sama, co nie znaczy, że on może się obijać po pracy:sorry: Staram się czasem zrozumieć rolę mamy siedzącej w domu...:eek:

Okres mamusi u nas też jest, ale staramy się włączyć tatusia, bo potem sobie nie dam rady sama z dwójką;-) I jak na razie dobrze mu idzie, oby tak dalej:tak:

reklama
Witam :-)

Hubek lekko zakatarzony, i spał niespokojnie więc troszkę niewyspana jestem :dry: a dopiero co wczoraj pisałam, że okres mamusiowy mamy, a moje dziecię w nocy jak płakało i je tuliłam to mi mówi"tato,tato" pytam wiec czy mam zawołac tate a on, że tak:szok: :-D:-) i chciał bajkę, żeby mu tata opowiedział o 4.45 :-D bo tata mu zawsze opowiada jak go usypia wieczorkiem:tak:no byłam mile zaskoczona, bo czasem to w dzień przed tata ucieka, hihi, a tu taka miła odmiana.:-)

milego dnia wszystkim życzę:-)

Do góry