reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) My już po śniadanku i teraz leniu****emy;-) Przed chwilą na CBeebies leciały Teletubisie, które ćwiczyły, bo odcinek był o gimnastyce, a Victor razem z nimi;-) Rączki w górę, rączki w dół, przysiad... Śmiesznie to wyglądało
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
w biedronce zakupiłam takie ozdoby zelowe do naklejania na szybę (coś w tym stylu *super nowośc* OKAZJA świąteczne żelowe ozdoby (498665774) - Aukcje internetowe Allegro ) motywy świateczne, a za dwa opakowania dałam 7,50. Hubek zachwycony, cąły czas w kólko stroi okno balkonowe, zdejmuje i nakleja na nowo:-) super zabawa dla dzieciaczków, szczególnie jak uziemiony katarkiem w domciu;-):-)
hej ja już po pracy
teraz lezę uśpić malucha i robić sałatkę dla mamy ech a niania moja ma jakieś koszmarne szkolenie i nie mam jak po Izkę iść bo Pyśka będzie przecież spać wrrr
ale za to z pracy przytargałam dwie siaty słodyczy od mikołaja hehe
teraz lezę uśpić malucha i robić sałatkę dla mamy ech a niania moja ma jakieś koszmarne szkolenie i nie mam jak po Izkę iść bo Pyśka będzie przecież spać wrrr
ale za to z pracy przytargałam dwie siaty słodyczy od mikołaja hehe
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
My nie dostaniemy paczek.
Ja niedawno wrociłam,oczywiscie byłam na zakupach.Głupie prześcieradło do łóżka w sypialni 40 zł.Szlag mnie trafia,bo wszystko strasznie drogie.Ciągle cos kupuje i ciagle cos sie kończy.Dzis byla w pracy i do niedzieli tez bede jezdzic.Troszke kasy wpadnie,ale starsznie mi sie nie chce.
Zaraz zmieniam pościel w sypialni
Ja niedawno wrociłam,oczywiscie byłam na zakupach.Głupie prześcieradło do łóżka w sypialni 40 zł.Szlag mnie trafia,bo wszystko strasznie drogie.Ciągle cos kupuje i ciagle cos sie kończy.Dzis byla w pracy i do niedzieli tez bede jezdzic.Troszke kasy wpadnie,ale starsznie mi sie nie chce.
Zaraz zmieniam pościel w sypialni
Takie żelowe ozdoby ma moja mama, Oli też najpierw je przeklejała, a jak przyszliśmy z następną wizytą i ją na chwilę spuściliśmy z oczu, to wszystkie pogryzła i porwała na kawałkiHubek zachwycony, cąły czas w kólko stroi okno balkonowe, zdejmuje i nakleja na nowo:-) super zabawa dla dzieciaczków, szczególnie jak uziemiony katarkiem w domciu;-):-)
reklama