reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hejo
na razie nie mam czasu czytac , wiec tylko sie witam,zycze wszystkim udanego dnia i spadam na poczte.
na razie nie mam czasu czytac , wiec tylko sie witam,zycze wszystkim udanego dnia i spadam na poczte.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Forumowe fatum wczoraj agusi dzisiaj tobie a jutro komuAgusia, chociaż trochę Ci spostaram się pomóc. Nie mogę w inny sposób, to część napraw biorę na siebie. Właśnie mi nawaliła pralka.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja tez piore od 1 do 2 razy na dzien a wystarczy ze w jeden dzien nie wypiore to w nastepny ma 3 do 4 .Latem pobilam swoj rekord i wypralam 8 pralek i dziwie sie ze nie siadlaJa piore 1-2 razy dziennie,awaria pralki badz zmywarki byłaby tragedią.
Awarii na forum wystarczy
Moja pralka ma już 13 lat. Oprała mi Madzię a teraz Maję. Miała kilka awarii, ale zawsze udawało się ją ruszyć. Teraz też raczej nic poważnego. Jutro mój tata-złota rączka ma na nią spojrzeć. A jak nie, to zrobimy sobie prezent na Mikołaja.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam
rany dziewczyny co wy sie tak brudzicie że ciągle pierzecie;-);-);-):-)
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.Witam
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.
hmmmm... wysokość jakieś 80cm pewnie, a średnica może jaieś 45cm. zawsze zbieram by była prawie pełna pralka, a wiadomo piore oddzielnie białe, czarne i kolorowe, więc staram sie nie prac po 5 rzeczy tylko.