reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Agusia, chociaż trochę Ci spostaram się pomóc. Nie mogę w inny sposób, to część napraw biorę na siebie. Właśnie mi nawaliła pralka.

reklama
Hejka.
Byłam całe popołudnie na zakupach,ale sie umęczyłam:-D
Kuba z tatusiem szalał na placu zabaw(zamkniętym).
Teraz padam na twarz.

Ja piore 1-2 razy dziennie,awaria pralki badz zmywarki byłaby tragedią:baffled:.
Awarii na forum wystarczy:wściekła/y:

Ja piore 1-2 razy dziennie,awaria pralki badz zmywarki byłaby tragedią:baffled:.
Awarii na forum wystarczy:wściekła/y:
Ja tez piore od 1 do 2 razy na dzien a wystarczy ze w jeden dzien nie wypiore to w nastepny ma 3 do 4:baffled: .Latem pobilam swoj rekord i wypralam 8 pralek i dziwie sie ze nie siadla :sorry2:

Moja pralka ma już 13 lat. Oprała mi Madzię a teraz Maję. Miała kilka awarii, ale zawsze udawało się ją ruszyć. Teraz też raczej nic poważnego. Jutro mój tata-złota rączka ma na nią spojrzeć. A jak nie, to zrobimy sobie prezent na Mikołaja.

Witam
rany dziewczyny co wy sie tak brudzicie że ciągle pierzecie:szok::szok:;-);-);-):-)
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie:-p

Witam
rany dziewczyny co wy sie tak brudzicie że ciągle pierzecie:szok::szok:;-);-);-):-)
ja Hubkowe pranie wstawiam raz na 3-4 dni,a moje i męża to dwa-trzy razy w tygodniu zwykle, no chyba ze z wakacji wracamy wtedy kilka pralek raz za razem idzie:-p
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.

reklama
A jaką masz pojemnosć kosza na brudną bielizne? Bo mój pęka po 3 dniach, pomimo, ze nie ma Andrzeja. A Majke piorę oddzielnie.

hmmmm...:sorry2: wysokość jakieś 80cm pewnie, a średnica może jaieś 45cm. zawsze zbieram by była prawie pełna pralka, a wiadomo piore oddzielnie białe, czarne i kolorowe, więc staram sie nie prac po 5 rzeczy tylko.

Do góry