reklama
agusia9915
Matka wariatka
ale dupa ze mnie wiemagusia: Agnpro zamiast Agnopro ;-)
A
ambewa
Gość
Dziewczyny, nie sugerujcie się ilością napisanych postów, ja też mam ich na swoim koncie zaledwie kilka, ale wdrażam się Na szczęście znalazłam się na wstępnej liście do administratorki i mam nadzieję, że już na niej pozostanę
paulaandzia
Szczesliwa mamuska
Witaycie Lutoweczki
wpadlam sie przywitac bo najprawdopodobniej dolacze do was termin juz minal a dalej nic nie ruszylo wiec chyba bede lutoweczka pozdrowionka
wpadlam sie przywitac bo najprawdopodobniej dolacze do was termin juz minal a dalej nic nie ruszylo wiec chyba bede lutoweczka pozdrowionka
właśnie odkryłam jaki ze mnie debil
zrobiłam sobie obiad bo za chwilę wychodzę do lekarza i w domu będę najwcześniej o 18-stej, no i jak już skończyłam to zdałam sobie sprawę z tego, że jeśli zjem to spagetti to lekarza oddechem zabiję tyle tam czosnku wcisnęłam
no i nie jem... nic to pójdę głodna, może przeżyję jakoś :sick: :sick: :sick:
zrobiłam sobie obiad bo za chwilę wychodzę do lekarza i w domu będę najwcześniej o 18-stej, no i jak już skończyłam to zdałam sobie sprawę z tego, że jeśli zjem to spagetti to lekarza oddechem zabiję tyle tam czosnku wcisnęłam
no i nie jem... nic to pójdę głodna, może przeżyję jakoś :sick: :sick: :sick:
agusia9915
Matka wariatka
witamy!!!!!!!!!!!!!Witaycie Lutoweczki
ale moze jeszcze zaliczysz styczen ? nigdy nie mow nigdy!!!!
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wiśnia, ale jestes udana. Ja bym sie oddechem nie przejmowala, gorzej ze pewnie straszliwie by mi sie chcialo pic, hi hi. Udanej wizyty u lekarza.
cześć Paulaandzia :-)
aaa jaka ja byłam głodna straszliwie, po wizycie jeszcze Szkoła Rodzenia, położna nie mogła znaleźć tętna maluszka i jeszcze mnie wzięła na oddział na ktg - oczywiście tętno się od razu odnalazło ale zeszło do 19 w sumie - żołądek mi się do kręgosłupa przykleił nooooo
ale już pojadłam i w dodatku wypilam 0,5 litra pepsi
noo
aaa jaka ja byłam głodna straszliwie, po wizycie jeszcze Szkoła Rodzenia, położna nie mogła znaleźć tętna maluszka i jeszcze mnie wzięła na oddział na ktg - oczywiście tętno się od razu odnalazło ale zeszło do 19 w sumie - żołądek mi się do kręgosłupa przykleił nooooo
ale już pojadłam i w dodatku wypilam 0,5 litra pepsi
noo
reklama