reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

AGUSIA NO SEN KOSMICZNY !!! :-D SZCZEGóLNIE Z TYM MóWIENIEM DO SIEBIE NICKAMI :-p A mi się dziś nic nie śniło :confused: Wstałam tylko w nocy na siusiu ze strasznie bolącym brzuchem :baffled: W ogóle ta noc dziwna jakaś była - wstałam na siusiu tylko raz (zazwyczaj 3-4), a i tak nie jestem bardziej wyspana niż zwykle :eek:

reklama
madzik79 ja też jakoś dziś wstałam tylko 2 razy, a zwykle 5-6, ale żebym sie wyspała, to nie powiem:no:...nie mogłam zasnać,teraz nie mogę pospać, bo mi się juz nie chce...a w południe bede chodzić jak ćma... Taka to noc jakaś dziwna...

A dzis mąż zaplanował malowanie..moze i dobrze, tylko,ze ja jakoś chyba straciłam siły..moze wróce od lekarza z poprawionym nastrojem :confused::baffled:

Życzę Ci lepszego humorku z całego serducha - a nawet dwóch ;-). Ja w ogóle dwa ostatnie dni miałam dziwaczne już - przedwczoraj mały głupiał i z mojego pęcherza trampolinę sobie zrobił :sick: - już się bałam, że mu spieszno do nas :baffled:, a wczoraj dla odmiany usadowił się jakoś wyjątkowo wysoko i cały dzień mnie kopał w żebra :eek: - mimo wszystko wolę te żebra niż pęcherz :wink:

i snilo mi sie ze zadzwonilam do tesciowej i meza ze urodzilam. i bylam przekonana ze urodzilam, ale sie okazalo ze mi sie tylko tak wydawalo:baffled: dziwny sen:nerd:

a wiec tak dostałam odpowiedz na temat zamknietego watku :
GALERI NASZYCH POCIECH
TRZEBA NAPISAC DO ADMINISTRATORA (aniaslu) prosbe o stworzenie albumu i podac liste osob upowaznionych do niego i to podobno troche trwa!
kwestia tego czy wyrazacie na to zgode ??????
jaka liste podac ?(wszystkie mamy lutowe z listy MADZI czy tylko te aktywne?)?
odpwiedzcie !!!!!!!!!!!!!!1

agusia9915 ja myślę że wszystkie z listy Madzi, tylko ostrożnie z nickami bo niektóre mogą być tam wpisane z błędem ( tak jak np. mrs szaja)

Dla mnie pomysł dobry...
Natomiast jeśli chodzi o listę, to sama nie wiem, z jednej strony moze któraś lutóweczka zechce jeszcze dołączyć po dłuuuuugiej przerwie, a z drugiej strony skoro się nie odzywają już tyyyyle czasu to moze już nie będą :baffled::confused:

reklama
Do góry