reklama
agusia9915
Matka wariatka
coz za cisza wszystkie rodza?
mysia23
mama dwójeczki
Wiśnia tak mi narobiłaś ochoty na spaghetti, ze dziś robię na obiadek.. Mąż się ucieszył !! Uwielbia moje spaghetti!!
A wczoraj z malowania nici...ale nie płacze z tego powodu, bo spotkała mnie bardzo miła niespodzianka :-):-) Mąż znalazł wystarczająco dużo czasu i zabrał mnie do szpitala, w którym będę rodzić, a później podjechaliśmy odebrać wózeczek dla małego Taką niespodziankę mi zrobił, po tym jak wyszłam od lekarza, gdzie spędziłam 3 godziny.
Tyle sprawił mi tym radości, że aż chęci mi do wszystkiego wróciły...
A wczoraj z malowania nici...ale nie płacze z tego powodu, bo spotkała mnie bardzo miła niespodzianka :-):-) Mąż znalazł wystarczająco dużo czasu i zabrał mnie do szpitala, w którym będę rodzić, a później podjechaliśmy odebrać wózeczek dla małego Taką niespodziankę mi zrobił, po tym jak wyszłam od lekarza, gdzie spędziłam 3 godziny.
Tyle sprawił mi tym radości, że aż chęci mi do wszystkiego wróciły...
agusia9915
Matka wariatka
ja u fryzjera byłam przed swietami wiec jeszcze troche ze 2 miechy i znow ale za to wczoraj byłam u kosmetyczki w koncu.
Ja idę na zakupy:-) Mam juz dosyc siedzenia w domu!!!!Babcia dała mi kasę i kazała kupić coś za to dla Tosi:-) więc idę w poszukiwaniu pościeli z Drewexu
Miłego dnia dziewczyny!!!Może dzisiaj któraś sie rozdwoi bo jakis przestój sie nam zrobił....
Miłego dnia dziewczyny!!!Może dzisiaj któraś sie rozdwoi bo jakis przestój sie nam zrobił....
Oj Wisnia mi tez narobilas apetytu na kluchy!! ale dzis sobie nie zrobie bo jestem u rodzicow a tu na mnie czekaja pyzy z miesem i kapusta zasmazana. juz nie moge doczekac sie obiadu
a ten facet to raczej trzezwy chyba nie byl, co?
jesli chodzi o fryzjera to tez przed switami bylam to do jakiegos marca mam spokoj. a na zakupy bym sie chetnie wybrala, ale po pierwsze pogoda, a po srugie uczucie rozrywania krocza
a ten facet to raczej trzezwy chyba nie byl, co?
jesli chodzi o fryzjera to tez przed switami bylam to do jakiegos marca mam spokoj. a na zakupy bym sie chetnie wybrala, ale po pierwsze pogoda, a po srugie uczucie rozrywania krocza
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja sobie odpuszczam już zakupy i ogólnie łażenie po mieście pomiędzy ludźmi... nie chcę na sam koniec jakiegoś choróbska złapać a jestem na to bardzo podatna Na końcówkę ciąży zaplanowałam sobie zapuszczanie włosów, więc ostatni raz u fryzjera byłam dokładnie w połowie ciąży i następny raz pójdę dopiero jak mi grzywka wystarczająco urośnie żeby mi zrobił jakąś fajną fryzurkę, czyli za jakieś 3-4 miesiące, na razie nie będę się tym przejmować ;-)
reklama