reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A tak na marginesie...wspomnialam ze obcielam sie krotko i mam jasny braz wlosy:-D:-p w srode poszlam na calosc ,,,,hihi
ale na szczescie wszystkim sie podoba, mowia nawet ze lepiej wygladam:cool2:

reklama
Gosiu, pewnie cos w tym jest zeby nie uzywac za czesto tego tormentiolu....jednak mi go polecila nawet moj pediatra....
oczywiscie wszystko z umiarem:tak:

A z tym fisher price nie wiem o co loto

Tormentiol zawiera kwas borowy, który jest trujący dla niemowląt. W zasadzie nie powinno się go stosować do 3 r.ż. Ale wiem, że lekarze zapisują go w trudnych przypadkach, kiedy rany nie chcą się goić w żaden inny sposób, bo jest niezwykle skuteczny. Ale faktycznie należy go używać w bardzo ograniczonej ilości, bo w skrajnych przypadkach nadużywanie może doprowadzić nawet do śmierci. Myślę jednak, że użycie go na odparzonej pupie cienką warstwą przez kilka dni w roku nie może wywołać aż takiego zatrucia, a ulży dziecku, bo maluchów odparzenia przecież srasznie muszą boleć.

czesc kochane moje!!

wlasnie wrocilismy na stare smiecie. starcie z remontem powoli sie konczy. moze my na szczescie juz mieszkac u siebie. Martynce super podoba sie nowa wanna:tak:

a ja sie za wami stesknilam jak nie wiem.

mam nadzieje ze jakos uda mi sie wlaczyc po tak dlugiej przerwie. pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki:tak:

a jutro mamy chrzciny wiec zamieszania ciag dalszy:cool:

reklama
Do góry