reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Sama nie wiem Kasiad, ale chyba bym z tak młoda osoba nie zostawiła dziecka. Teraz trzeba uważac na tych pracodawców zeby nie chcili dziewczyny zanadto wykorzystać.
Kasiad, jesli chodzi o Pauline to naprawde jej sie udalo
Ale ja w zyciu bym nie zostawila dziecka z obca osoba a tym bardziej nastolatka.....no chociaz czasami Ci mlodsi sa madrzejsi
A tak poza tematem....ostatnio u nas w Pile jakis pedofil zgwalcil <czy chcial...nie wiem na 100%> 7 letnia dziewczynke
Jeszcze GNOJKA I TEGO POPAPRANCA nie znalezli.....
Ja mojego dziecka chyba w zyciu samego nigdzie nie puszcze....
Ale ja w zyciu bym nie zostawila dziecka z obca osoba a tym bardziej nastolatka.....no chociaz czasami Ci mlodsi sa madrzejsi
A tak poza tematem....ostatnio u nas w Pile jakis pedofil zgwalcil <czy chcial...nie wiem na 100%> 7 letnia dziewczynke
Jeszcze GNOJKA I TEGO POPAPRANCA nie znalezli.....
Ja mojego dziecka chyba w zyciu samego nigdzie nie puszcze....
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja dziecko juz bym chetniej zostawila z nastolatka niz z wyrachowana strasza pania....A tak w ogole to z nikim nie zostawie.
Tak jak wsrod doroslych sa i ludzie odpowiedzialni i nie.Ci ludzie mieli szczescie,ze spotkali Pauline po prostu.Moj brat ma 18 lat i zostawilabym mu dziecko pod opieka,bo jest rozsadnym mlodziencem...;-)
Tak jak wsrod doroslych sa i ludzie odpowiedzialni i nie.Ci ludzie mieli szczescie,ze spotkali Pauline po prostu.Moj brat ma 18 lat i zostawilabym mu dziecko pod opieka,bo jest rozsadnym mlodziencem...;-)
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad, ja Ci powiem, że takie zosrawianie dzieci obcym, nie jest rzadkie. Ja też byłam zdziwiona, jak jedna pani zgłosiła się do mnie czy zaopiekuję się Jej dzieckiem. przyszłam, ona widziała mnie pierwszy raz w życiu, zostawiła mi małą na calutki dzień, też w jej domu,dała klucze od domu i wróciła wieczorem.Masakra! Wiesz czego ja bym się najbardziej bała u takiej opiekunki?? Jeśli niesprawdzona opiekunka nie podpisuje ze mną żadnej umowy, to w zasadzie nie bierze za nic odpowiedzialności. I już pal licho, żeby mnie okradła, ale co jeśli np dziecku coś się stanie, a ona się wystraszy mojej reakcji i ucieknie, zostawiając małe dziecko w domu... Różni są ludzie...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Patch masz całkowitą rację!!! To mogłoby się faktycznie tragicznie skończyć, dajmy na to dziecko się zachłyśnie, panna sie wystraszy i zwieje... i szukaj wiatru w polu.
Niektórzy rodzice są jednak kompletnie nieodpowiedzialni
Nigdy w życiu nawet nie wpadłabym na tak poje****ny pomysł, żeby z obcą osobą dziecko zostawić, co dopiero niesprawdzoną!
Kasiad: masz super córę, gratuluję! Większosć dzieciaków w tym wieku ma jeszcze siano w głowie, a Paulina zachowuje się naprawdę imponująco, bardzo mądra dziewczyna
Niektórzy rodzice są jednak kompletnie nieodpowiedzialni
Nigdy w życiu nawet nie wpadłabym na tak poje****ny pomysł, żeby z obcą osobą dziecko zostawić, co dopiero niesprawdzoną!
Kasiad: masz super córę, gratuluję! Większosć dzieciaków w tym wieku ma jeszcze siano w głowie, a Paulina zachowuje się naprawdę imponująco, bardzo mądra dziewczyna
Dzięki Joasiek, Paulina ma faktycznie dosc poukładane w głowie, mam nadzieję,ze hormony w pewnym momencie jej nie namieszają.
Ale jest sporo ludzi młodych, którzy szukają pracy w wakacje. Paulina juz pracuje trzecie wakacje z kolei, zarobi sobie zawsze na drugi miesiąc wakacji i jeszcze sporo zaoszczędzi na ciuchy
Ale jest sporo ludzi młodych, którzy szukają pracy w wakacje. Paulina juz pracuje trzecie wakacje z kolei, zarobi sobie zawsze na drugi miesiąc wakacji i jeszcze sporo zaoszczędzi na ciuchy
reklama