reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasia, super, że juz jesteś z nami!!
Kasiad, Super, że paulina ma szansę zarobic sobie pieniązki i zdobyć doświadczenie w opiece nad dzieckiem. Jak będzie miała swoje to juz wszystko z zamkniętymi oczami będzie robić:-);-)Ale ja w życiu bym tak nie zrobiła jak Ci rodzice. Totalny brak wyobraźni!!!!

A Lil kate się nadal nie odzywa :confused:
O ile dobrze pamiętam nie weszła od czasu naszego wirtualnego wieczoru panieńskiego, na którym miała się pojawić. Może wyjechała, ale mogła chociaż nam skrobnąć na ten temat.

Dziewczyny, wydaje mi się że któraś z Was kiedyś pisała że jest rehabilitantką... nie wiem czy to nie była bibinka albo stanki3 ?
Od tygodnia mam problem z kręgosłupem, odkąd wniosłam wózek z dzieckiem na 3 piętro to cały czas czuję ból w krzyżu :-( A wczoraj był tak mocny, że przy każdym pochyleniu się nad przewijakiem albo łóżeczkiem aż mnie wykrzywiało z bólu :nerd: Brałam ketonal i smaruję się maścią przeciwbólową ale guzik pomaga...

Jakie ćwiczenia mogłabym robić na ten kręgosłup? Może znacie jakąś stronę gdzie pokazane są takie ćwiczenia? Nie mam pojęcia co się robi z bolącym krzyżem, nawet w ciąży mnie tak nie bolał :no: Jakieś okłady rozgrzewające, czy co???
Help...:confused2:

Joasiek ja jestem masażystką.możesz spróbować delikatne skręty,skrętoskłony tułowia,koci grzbiet w klęku podpartym i w siadzie klęcznym.poza tym niech Ci mąż porozciera mięśnie przy kręgosłupie,stosując tą maść rozgrzewającą(przeciwzapalną).połóż się na brzuchu i połóż pod niego zwinięty ręcznik i tak niech Cię mąż masuje z 10-15 min.lepsze to niz nic,spróbuj przez 2-3 dni,a jak nie będzie poprawy to idź do lekarza.mozna też ponastawiać,ale lepiej samemu nie próbować,bo można gorszą krzywdę zrobić

Miśka 5 100 lat dla Wikusi z okazji 5-ciu miesięcy i dla pozostałych dzieciaczków,które niedługo tyle skonczą;)))))))).ale duże już te nasze dzieciaczki,no no

reklama
najlepsze życzenia dla Wiki
Moja koleżanka dzisiaj w nocy urodziła córeczkę!!!Cesarskie cięcie miała, bo dzidzia miała jakieś kiepskie wyniki, ale już jest wszystko ok. Ma mieć na imie Nikita:-)- ciekawe czy im w urzędzie pozwolą:confused:

Do góry