reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Powracając do teściowych to ja zwracam się do niej bezosobowo tak jak Martula ,a i tak najczęściej jesteśmy pokłócone to nie rozmawiamy :wściekła/y::no:bo przecież ona jest najmądrzejsza itd,a ja jestem młoda i głupia:-(

Witajcie ja też jestem Lutową mamuśka mam 4-miesięcznego synka,niestety stwierdzono u niego asymetrię i zalecono masaże i rehabilitacje.chcialabym sie dowiedziec jakie sa jej przyczyny czy ktoras mama wie???:no:

Witaj Gaba, moja mała też miała nieznaczną asymetrię i kręcz szyjny - my już jesteśmy po rehabilitacji i jak narazie jest wszystko ok. Mi lekarz powiedział, że przyczyną było ułożenie dziecka w życiu płodowym.

reklama
Dziewczyny, ten apel powyżej od Elżbietki dotyczy tego malutkiego 2-miesięcznego chłopczyka któremu zmarła mamusia :-(
Stanki3 tu już o tym wspominała na naszych lutówkach. Wiele dziewczyn wysyła, bądź ma zamiar wysłać paczki, ale powstał też pomysł, żeby uzbierać trochę pieniążków i kupić dla tej biednej rodziny pralkę, albo lodówkę, bo nie mają :-(

Zachęcam Was do udzielenia pomocy, każde 5 czy 10zł się bardzo liczy. Mam nadzieję że wspólnymi siłami uda się nam wszystkim pomóc żeby maluszek żył na normalnym poziomie...
A tutaj jest wątek w którym jest więcej informacji o tym dzieciątku i całej sytuacji

Lutowe mamy - łączmy się... i pomóżmy malutkiemu Filipkowi!

Do góry