reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

he, ja włosy ścięłam już kilka tygodni temu:-p Gdzieś już o tym pisałyśmy, ale się powtórzę - zdaniem mojej lekarki oraz dobrej fryzjerki te włosy, które mają wypaść to i tak wypadną niesety. Można jedynie przyspieszać odrastanie - mi poleciła fryzjerka HENNA WAX (kupuje się to w aptece) - podobno rewelacja, ja jeszcze nie mogę potwierdzić - użyłam dopiero ze 3 razy, mam nadzieję, że efekty będą

reklama
Ol, mi fryzjerka powiedziala to samo, wlosy i tak wypadna....a o tym plynie tez mi mowila, to jest chyba wosk pszczeli.....w aptece go mozna dostac i nie jest drogi ok 20zl. heh tylko ze jeszcze nie kupilam:wściekła/y::no:a wlosy wypadaja garsciami, wszedzie mozna je znalesc

Na wypadnie włosów mi się sprawdził taki szampon "Dermena" - w aptece można kupić. Być może którejś z Was też pomoże :blink:.
Martula oglądałam ostatnio na TVN Style program "Mamo to ja" i mignęło gdzieś tam dziecko bardzo podobne do Tosi. A może to była Tośka ? :happy:

wiecie co,własnie sobie przypomniałam,że dokladnie rok temu 22 czerwca dowiedzieliśmy się,że jestem w ciąży;))))))))).nawet test ciążowy zachowałam!wtedy to była mała kropeczka,a teraz jest już z nami nasza mała dzidzia...normalnie się rozczulilam...

:szok:mam nianie elektroniczna (bo choc male mieszkanie, ale jak jestesmy w drugim pokoju i jak leci telewizor czy muza to czasem nie byloby Laili slychac) i od paru dni jakies dziwne dzwieki i glosy slychac, co prawda przerywane ale to chyba pogotowie albo policja....:confused:

A ja dziewczyny chyba się załamie,mój Kubuś ma zapalenie oskrzeli.Miał chore gardło,ale zeszło mu na oskrzela.Tak mi go szkoda,strasznie kaszle i bidula spac nie może.Oczka czerwone,nos zatkany,słabiuśki i ciągle zmęczony.Raz po raz ucina sobie małą drzemkę.Faszeruje go lekami,noszę,tulę cały czas i sił mi już brakuje.Mąż mnie wyręcza,ale nie mogę patrzeć na Szkraba.
Do tego jeszcze posprzeczałam się z moją mamą....

rozalka: bidolko.. trzymaj się dzielnie!!! :-( Oby Twój maluszek jak najszybciej wyzdrowiał!!!

susu: niektóre nianie elektroniczne pracują na kanałach, z których korzysta właśnie policja albo pogotowie, chyba nic na to nie poradzicie :dry:

rozalka trzymaj sie! na pewno Kubus dzieki Twojej opiece i lekom szybko sie wykuruje!!! Tego Wam zycze!!!!:-)
a jak czlowiek przemeczony to i o klotnie latwo, wiec sie nie lam!!!!:blink:

reklama
Kuruje,kuruje Kasiad ale mam wrażenie,że te wszystkie leki to "pic na wode" nic nie dają.Wpycham te wszystkie syropki,witaminki i inne,a tu mały coraz bardziej chory.Tym można się załamać.
Dzięki dziewczyny,trochę lżej na sercu.​

Do góry