reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Masz rację rozalka, w przypadku skazy oczywiście oliwa.

Wzięłam paracetamol, gorączka trochę spadła, idę spać, może w końcu przestanie mnie boleć. Pa dziewczyny.

reklama
ja raz posmarowalam Laili glowe´maslem i zostawilam na cala noc w czapeczce. i mimo ze z rana jej glowe umylam i potem kazdego dnia tez, jeszcze pare dni czulam ten specyficzny zapach zjelczalego masla....................

a faktycznie ja nie mam grzebyka i niby smaruje olejkiem a potem przeczesuje, ale wlasnie taka delikatna szczotka i nic nie daje. zakupie grzebyk i mam nadzieje ze KAsiadowy spodob pomoze.
dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Cemieniucha zaczynala sie robic Konradkowi ze 2 miesiace temu,ale zaczelam dokladnie plukac mu glowke.Mocniej pocieram opuszkami i delikatnie nawet paznokciami:tak:.I problem znikl.A kiedys dzieciakom smarowalam maslem wlasnie i wyczesywalam:tak:

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i sugestie odnośnie ciemieniuchy:tak: Tak jak myślałam, na razie nie mam się czego obawiać:-) Główka Victorka jest śliczna i nie ma żadnych oznak łusek czy szorstkich placków.
Ach ta moja teściowa, która ma 3 letniego synka i myśli, że już wie wszystko wychowując swoich trzech synów:-p Owszem dużo wie, ale to nie oznacza, że mój synek też tak musi mieć... idę się poskarżyć na wątku "Ach te babcie"...:-p

Agusia głębokie wyrazy współczucia z powodu śmierci wujka.:-(
Miśka życzę zdrówka.:-);-)
A my z Maciusiem zostaliśmy sami:-(,mój mąż a Maciusia tata nas zostawił...
i wyjechał za granice na trzy miesiące.:zawstydzona/y::-:)shocked2:
Boziu...jak my se damy rade nie mam pojęcia,całe dnie sami no i mieliśmy takie piękne plany na wakacje:wściekła/y:

reklama
jeszcze wracają do ciemieniuchy - ja smarowałam oliwką tak z godzinę przed kąpielą, myłam główkę szamponem dla niemowląt, a przy wycieraniu dość mocno tarłam zwykłym ręcznikiem frote - pięknie schodziła. Pielęgniarka radziła jeszcze po tym zabiegu przetrzeć gazikem leko, ale sobie darowałam

Do góry